Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

ΚΕΕΜ Σπάρτης: Καψόνια σε φαντάρους

Σύμφωνα με επιστολής καταγγελίας νεoσυλλέκτων φαντάρων που υπηρετούν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, χαμηλόβαθμος  Αξιωματικός κάνει καψόνια σε συναδέλφους εν ώρα υπηρεσίας, αργά το βράδυ.
Δεν φτάνει οι συνάδελφοι που τρέχουν όλη τη μέρα, σύμφωνα με την καταγγελία που πρέπει να ερευνήσει η Διοίκηση και το ΓΕΣ, βάζει τους θαλαμοφύλακες να μετρήσουν πόσα άτομα κοιμούνται και πόσα λείπουν στις 01.00 ή στις 03.00 το βράδυ.
Πρέπει να μπει φραγμός στην αυταρχική δράση νεαρών Αξιωματικών που εκπαιδεύτηκαν στη βία και τη βαρβαρότητα στην Σχολή Ευελπίδων, και τις ίδιες ακραίες πράξεις έκαναν εναντίον σπουδαστών της Σχολής.
Αδιανόητο.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Απαιτούνε σεβασμό των συναδέλφων και να ληφθούν μέτρα.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από το Διοικητή και να απαιτήσουν να σταματήσουν όλες αυτές οι ακρότητες.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου