Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Οι άνθρωποι της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης και του Πολιτισμού και από την άλλη μεριά οι Δυνάμεις του Πολέμου και της Καταστροφής

Το υπουργείο Υγείας του θύλακα της Γάζας ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι 90 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό βομβαρδισμό στον καταυλισμό εκτοπισμένων του Αλ Μαουάσι , στη Χαν Γιουνίς. Τα περισσότερα θύματα είναι είναι γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Από τη μια μεριά είναι ι άνθρωποι της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης και του Πολιτισμού.
Η Επίδαυρος φώναξε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Ένα σπουδαίο αντιπολεμικό μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης έστειλαν χιλιάδες θεατές, από το κατάμεστο θέατρο της Επιδαύρου, το βράδυ του Σαββάτου.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Ορέστεια» του Θεόδωρου Τερζόπουλου, το κοινό και οι ηθοποιοί φώναζαν ρυθμικά για αρκετή ώρα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», ενώ υψώθηκε και μία παλαιστινιακή σημαία από τους θεατές.

Από την άλλη μεριά οι Δυνάμεις του Πολέμου και της Καταστροφής.

Σύμφωνα με «άτυπη ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ», η φρεγάτγα ΨΑΡΑ «τις πρώτες πρωινές ώρες στον Κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της επιχείρησης της EUNAVFOR ASPIDES, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, χρησιμοποιώντας το σύστημα antidrone, αντιμετώπισε επιτυχώς σμήνος Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (UAVs), σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανόνες Εμπλοκής. Τουλάχιστον ένα κατερρίφθη και τα άλλα απομακρύνθηκαν. Η Φρεγάτα συνεχίζει κανονικά την αποστολή της».

Και ποια είναι η αποστολή της;
Να καταρρίπτει UAV που επιτίθενται σε πλοία εφοπλιστών που εφοδιάζουν το Ισραήλ για να συνεχίζει την σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

Από τη μια μεριά λοιπόν η  παράσταση «Ορέστεια» του Θεόδωρου Τερζόπουλου και τα υπέροχα αντιπολεμικά μηνύματα της....
Από την άλλη μεριά ο Κ.Μητσοτάκης που ενισχύει την συμμαχία με το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας που δίνει επιδόματα στ πλήρωμα των φρεγατών ΥΔΡΑ-ΨΑΡΑ για να διεξάγουν την αισχρή αποστολή τους.

Ο καθένας διαλέγει και παίρνει θέση.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου