Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ Μεσολογγίου: Τον υβριστή στρατιωτικό που "εξαφάνισαν" μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντικαθιστά μισάνθρωπος στρατιωτικός

Σε νέα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο 239 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ Πεζικού Μεσολογγίου μαθαίνουμε ότι μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η στρατιωτική ηγεσία πραγματικά "εξαφάνισε" τον υβριστή στρατιωτικό που επιτέθηκε ξανά ξανά σε φαντάρους και στις οικογένειες τους.
Όμως φαίνεται ότι το ποταπό έργο σου συνεχίζει μισάνθρωπος στρατιωτικός που αναζητά κάθε ευκαιρία για να Τιμωρεί τους συναδέλφους.
Ασκεί Τρομοκρατία, απειλεί και καλλιεργεί το φόβο κάθε φορά που είναι Υπηρεσία.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η θλιβερή κατάσταση και η διαιώνιση αυτής της αισχρής συμπεριφοράς.
Οι γονείς που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απαιτούν από το ΓΕΣ να είναι πιο προσεκτικό με τους στρατιωτικούς που επιλέγει να υπηρετήσουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Στα ΚΕΝ δεν πρέπει να βολεύονται στρατιωτικοί με προβληματική συμπεριφορά, που δεν μπορούν να συναισθανθούν τι σημαίνει να μεγαλώνεις ένα παιδί και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της νεολαίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου