Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Παραιτούνται 6 διασώστες του Λιμενικού, εκτός πλάνου επιχειρησιακών πτήσεων τα Super Puma! Προχωρά σχέδιο Ιδιωτικοποίησης!

«Ατζέντα 2030», «Κέντρα Καινοτομίας», «Ελλάδα 2.0» και άλλα πολλά «συνθηματικά» που μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον ήταν το χαλί κάτω από το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκρυβε τα μαύρα χάλια της χώρας στους περισσότερους τομείς επί των ημερών της. 
Μόνο που όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι αδυσώπητα σκληρή!

Έξι Λιμενικοί διασώστες παραιτούνται και αυτό σημαίνει ότι τα ελικόπτερα Super Puma τίθενται ουσιαστικά εκτός επιχειρησιακών πτήσεων!

Η είδηση έρχεται να προστεθεί σε όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τις τεράστιες αδυναμίες που παρουσιάζονται στο σύστημα έρευνας-διάσωσης και αεροδιακομιδών.

Ανησυχητικό το γεγονός ότι το φαινόμενο των παραιτήσεων εξαπλώνεται πλέον και στο Λιμενικό. 
 Οι παραιτήσεις των 6 διασωστών πως θα καλυφθούν και γιατί δεν έγινε τίποτα για να αποφευχθούν; 
Έχει σχέση η αδιαφορία με τα σχέδια ιδιωτικοποίησης πρώτα των αεροδιακομιδών -11 ιδιωτικούς σταθμούς λένε ότι ετοιμάζουν- και στη συνέχεια και επιχειρήσεων διάσωσης; 
Τίποτα πλέον δεν εκπλήσσει , τα πάντα μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι πολύ απλό δεν έχουν γίνει εδώ και χρόνια έργα αλλά ούτε δεξαμενές νερού στρατηγικά ώστε να γεμίζει η πυροσβεστική γρήγορα αλλά ούτε κώνους νερού στους δρόμους ώστε να περνούν νερό που θα ήτανε μια έξτρα τεράστια βοήθεια που μέχρι να φύγουν και να γεμίσουν τα βλέπεις και στην τηλεόραση πλέον ότι μέχρι να γεμίσει έχουν ξανά ανάψει η φωτιά λόγο τις ζεστάς και με έλλειψη πρωσοπικου είσαι στην τύχη του Θεού,φυσικά ο αέρας δεν βοηθάει για αυτό θα χρειάζονταν δεξαμενές νερού και κώνους νερού στο δρόμο.Η φωτιά πλέον φαίνεται δεν είναι τυχαία που δεν τους καταδιώκουν όπως θα έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή