Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΤΕΘ Αγίου Κηρύκου: Αυτό δεν είναι στρατόπεδο αλλά κοτέτσι με Τραμπούκους και παρτάκηδες Αξιωματικούς

Μα τι στο καλό έκανε στην Επίσκεψη του ο ΑΝΥΕΘΑ Κεφαλογιάννης;
όλα αυτά τα ακραία προβλήματα δεν τα είδε;
Μόνο δηλώσεις ξέρουν να κάνουν και να βοηθούν το Ισραήλ;
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αν η φράση ελληνικό δημόσιο και ελληνική παράνοια είχαν γεωγραφικό προσανατολισμό θα το βρίσκατε στο ΤΕΘ Αγίου Κηρύκου. 
Αυτό δεν είναι στρατόπεδο αλλά κοτέτσι. Μόνο οι κότες με τον κόκορα λείπουν από εδώ μέσα μιας και ήδη μπαίνουν κατσικάκια από την περίφραξη και τα κυνηγάμε σαν τους ηλίθιους.
Από της 14 Φλεβάρη (ημέρα των ερωτευμένων) αρμόδιος Αξιωματικός κατέγραψε σε ένα μπλοκάκι όλα τα προβλήματα των θαλάμων (ένα container όλο και όλο) και έχουμε φτάσει αρχές Αυγούστου και όχι απλώς δεν έχουν φτιάξει τίποτα αλλά η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την μέρα.

Από τον Γενάρη έχουμε αναφέρει για ένα σπασμένο air conditioner και το μόνο που μας λένε εδώ και (8) μήνες είναι ότι θα το φτιάξουμε. 
Πλέον εγκαταλείψαμε όλοι τον θάλαμο για να μην ψηθούμε σαν τα κοτόπουλα. 
Από τους τέσσερις (4) θαλάμους έμειναν δύο (2) με τον πρώτο να είναι εργοτάξιο και τον δεύτερο φούρνο μικροκυμάτων. 
Στα Λουτρά μια (1) από τις έξι (6) βρύσες λειτουργούν και από τις επτά (7) ντουζιερες λειτουργούν μόνο οι δύο (2). 
Ζητήσαμε καινούργιες κουρτίνες στις ντουζιέρες γιατί αυτές είναι μπολιασμένες μέσα στην μούχλα και μας απάντησαν επιδεικτικά ότι δεν τους φτάνουν τα χρήματα. 
Σπασμένα τηλέφωνα, σπασμένα πατώματα κλπ κλπ. 
Από τα δυο φώτα λειτουργεί το ένα, με το άλλο να έχει σπάσει παντελώς και να κρέμονται επιδεικτικά τα καλώδια (οριακά για όποιον επιθυμεί να αυτοκτονήσει είναι ότι πρέπει). 
Ούτε φως για να ξυριστούμε δεν έχουμε. 
Ένα κομμάτι της οροφής του κτιρίου που μας φιλοξενεί έχει σκουριάσει και από τον πολύ αέρα έχει σχεδόν αποκοπεί με αποτέλεσμα να τραντάζεται όλη μέρα. 
Είναι έτοιμο να αποκοπεί πλήρως από την υπόλοιπη οροφή και να πέσει κάτω. 
Και δυστυχώς για όποιον άνθρωπο τύχει να περνάει εκείνη την στιγμή ίσως και τον αφήσει στον τόπο. 
Είχαμε ένα στέλεχος που κάθε φορά που είχε υπηρεσία το ανέφερε ως ένα έκτακτο θέμα αλλά από ότι φαίνεται ο στρατός, πρώτα περιμένει να γίνει το κακό και η ζημιά και ύστερα θα επέμβει για δώσει μια λύση. Κλασική περίπτωση προβλήματος στην Ελλάδα. 
Πρώτα θα πεθάνει κάποιος από αμέλεια και ύστερα θα πράξουμε.

Το πιο αστείο από όλα, είναι ότι παρακαλάμε κάθε εβδομάδα για καθαριστικά μπας και συντηρήσουμε ότι έχει απομείνει και το μόνο που μας παρέχουν είναι σαπούνι, το οποίο μάλιστα κάποια στελέχη το κρατάνε στα γραφεία τους για προσωπική χρήση. 
Τουλάχιστον έχουμε τα χέρια μας καθαρά. 
Εδώ έχουν χαλάσει μέχρι και τα παράθυρα και τα πόμολα και πέρα βρέχει. Εγώ εδώ και (8) μήνες με προσωπικά μου έξοδα αγοράζω χλωρίνες σφουγγάρια κλπ για να καθαρίζω ώστε να μην πάθουμε κάτι στο τέλος.

Δεν πειράζει όμως. Ας όψεται. Γιατί από ότι φαίνεται αρμόδιος Αξιωματικός έχει άλλες προτεραιότητες μιας και σπατάλησε 1000 ευρώ για να φτιάξει το πάτωμα στο ΚΨΜ. 
Και αυτό το έκανε γιατί αντιλαμβάνεται πλήρως την σημασία του ΚΨΜ. (Κέντρο ψυχαγωγίας μονάδος). 
Για αυτό και ο αθεόφοβος οργάνωσε ένα παιδικό πάρτυ για τα παιδιά του και έφερε μέσα στο στρατόπεδο όλο το δημοτικό, ψήνοντας σουβλάκια και καταναλώνοντας και την προμήθεια του ΚΨΜ. 
Αλήθεια προβλέπεται να μπαίνουν μικρά παιδιά στο στρατόπεδο; 
Σε στρατόπεδο είμαστε ή σε Allou Fun Park;
Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να οργανώνει παιδικό πάρτυ και να μην χαλάει ούτε ευρώ. 
Μιλάμε για μεγάλο κουβαρντά όχι αστεία.
Αλλά αυτός είναι μεγάλος μάγκας γιατί από ότι φαίνεται εγκατέλειψε το container με τους θαλάμους στρατιωτών λίγο πριν την ολική κατάρρευση που επέρχεται.
Αλήθεια, που κατέληξε ένα από τα λειτουργικά air conditioners;
Στο σπίτι Αξιωματικού;
Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στον ελληνικό στρατό. 
Αυτοί είναι που υπηρετούνε την πατρίδα με περηφάνια.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ υποστηρίζει ότι ο γιατρός παραπονιέται σε αρμόδιο Αξιωματικό ότι του χάλασε το πιεσόμετρο, με τον Αξιωματικό να του απαντάει χαρακτηριστικά -βάζοντας του τις φωνές- επειδή τόλμησε να αναφέρει τα προβλήματα του ιατρείου ότι «τι θες να κάνω εγώ;» 
Εμείς ως φαντάροι δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε κύριε αρμόδιε Αξιωματικέ;
Θέλετε να κάνουμε πύλη εννέα (9) ώρες σερί επειδή έχετε βάλει με το έτσι θέλω τους μισούς στρατιώτες στα γραφεία και όταν αρρωσταίνουμε να μην μας παρέχεται ιατρική βοήθεια; 
Θέλετε να ζούμε υπό αυτές τις τραγικές συνθήκες; 
Όλη αυτή η παράνοια που επικρατεί εδώ μέσα έχει αποκλειστικά υπεύθυνους συγκεκριμένους Αξιωματικούς.

Και μην τολμήσετε να τα βάλετε με τους στρατιώτες. Αν θέλετε να ξέρετε υπήρξαν πολλά στελέχη που μας προέτρεπαν καθ' όλη την διάρκεια της χρόνιας να γράψουμε στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα προβλήματα μας. Όποτε βρείτε αλλού τον αποδιοπομπαίο τράγο και απλώς διορθώστε τα κακώς κείμενα.

Υ.Γ. Εντάξει δεν είναι να λες και πολλά σε Αρμόδιο Αξιωματικό γιατί είναι γνωστός για την μη ψυχραιμία του. 
Τελευταία φορά που είχαμε διαφωνία μου είπε χαρακτηριστικά «μου έρχεται να σου αστράψω μια». 
Το κλείνω εδώ γιατί αν τα γράψω όλα κάποιοι θα χάσουν τις δουλειές τους.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφημίζει τις αγορές όπλων και τις αποστολές στρατού στο εξωτερικό, αλλά οι φαντάροι υπηρετούν την Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία σε άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες.
Απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ και την άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά ο "αρμόδιος αξιωματικός" τοποθέτησε το μπλοκάκι στο ράφι με τα σημαντικά έγγραφα (αναφορά ίσως στο πρώτο επεισόδιο του The Office) με το που απομακρύνθηκε απ' το φυλάκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις βγουνε τα λεφτα απο τα ΚΑΑΥ και δεν προκύψει κατι αλλο ..οπως αλλαγη μαρμαρου στο ΓΕΣ η ΓΕΕΘΑ θα αγορασουν 1 βρυση και θα φερουν 1 αγελαδα για φρεσκο γαλα καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πάντα,οι μεγαλοκαραβανάδες (υψηλόβαθμοι) κοιτάνε το να φαίνονται όλα ρόδινα στα μάτια αυτού που γλύφουν(του Υπουργού) ώστε να εξασφαλίσουν την άνοδο στην ανώτατη βαθμίδα της ιεραρχίας πάση θυσία.Έργο παιγμένο πολλάκις στις μονάδες,με τις εξαιρέσεις πλέον να είναι μηδαμινές,όταν κάποτε ήταν σπάνιες. Είναι πλέον ένα δεδομένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή