Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μονάδες Θεσσαλονίκης στέλνουν στελέχη στον Έβρο για να κυνηγήσουν πρόσφυγες στο δάσος της Δαδιάς!

Την Κυριακή 11/8, το ΓΕΣ μέσω διαρροών στο σαιτ kranos.gr επιχείρησε να διαψεύσει την είδηση που δημοσίευσε σαι του Έβρου και το οποίο αποκάλυπτε ότι ο Στρατός έχει οργανώσει ένα πραγματικό κυνήγι προσφύγων στο δάσος της Δαδιάς.


Σήμερα όμως, Δευτέρα 12/8, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, στέλνονται από μονάδες της Θεσσαλονίκης δεκάδες χαμηλόβαθμα στελέχη για να συμμετάσχουν στις απάνθρωπες αυτές επιχειρήσεις, καθώς ο Στρατός αναλάμβανει καθήκοντα Εσωτερικής Ασφάλειας.

Να θυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος Γενοκτονίας του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, ο ελληνικός στρατός εμπλέκεται ποικιλοτρόπως βάζοντας πλάτη στον Ισραηλινό στρατό, και ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε στον Έβρο εναντίον των προσφύγων που προέρχονται από την Παλαιστίνη.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς καταγγέλλουμε τις απάνθρωπες αυτές στρατιωτικές επιχειρήσεις και την κυβερνητική αντιπροσφυγική πολιτική.
Απαιτούμε τον σεβασμό των προσφύγων και των δικαιωμάτων τους.
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και η εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον των λαών σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Υεμένη και Ιράν.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com  

4 σχόλια:

  1. Ενώ το μεταξύ έχει περισσότερα άτομα στο Έβρο παρά στις υπόλοιπες μονάδες σε όλοι την Ελλάδα,εκτός από νησιά γιατί εκεί είναι ξεχασμένη εδώ και χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ολος ο στρατος εχει κρυφτει με φηρες εκεινστην σαλονικα θεσαλια αθηνα δεν υπαρχει ουτε φανταρος ουτε στελεχοι σε μοναδες του Εβρου με αποτελεσμα να στελνουν αυτους που κρυφτικαν εκει κατω σαν τα ποντικια στην ακριτικη σαλονικη αθηνα λαρσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν κλεισουν καποια στρατοπεδα τα οποια ειναι απλα τουριστικα που μεχρι προσφατα δεν ξεραμε οτι λειτουργουσαν ,γιατι καποτε ειχαν κλείσει και τα ανοιξαν ξανα τοτε θα δεις κοσμο στο εβρο και πληρότητα ( το περιπολο θα αυξηθεί εξτρα απλα αντι για 8 θα εχεις 6 ) και πες ευχαριστω στην ΝΔ που τα ανοιξε σιγανα και κανει εξυπηρέτηση ...και κατι αλλο αυτη δεν ηρθαν ποτε στον εβρο για περιπολο ουτε τον δρομο δεν ξερουν .Δεν μιλαω για θεσσαλονικ-αθηνα-λαρισα εχει πολλα στρατοπεδα που ειναι πληρες το λιγοτερο 15

      Διαγραφή
    2. Λαρισα εχει τα πολλα εξτρα με τους αμερικανους οσοι δεν τηρουν την δουλεια φευγουν στα 2 χρονια (καταλαβες ποσες φωτογραφιες βγαινουν )
      Θεσσαλονίκη η μιση ειναι χωρισμένη οποτε ψαχνουν θυματα οσοι ερχονται με την μετάθεση και εαν δεν γλειφουν η δεν γινονται ρουφιανοι φευγεις στα 2-3 χρονια ( να μας λειπουν η κλαψες στο εβρο )
      Αθηνα εχει πολλα χαζα που δεν εχουν καμια σημασια με το στρατο οποτε και κανουν τους ναυαγοσώστες στα ΚΑΑΥ-κομμώτριες -επιτελεία -εργοστασια η να πουλανε σαλαμι στο πρατήριο για να μην φυγουν.
      Αυτα που εχουν κοσμο ειναι απομακρισμενα απο Ιωάννινα εως κομοτηνη γινεται χαμος (ασε που λενε οτι δεν εχουν κοσμο ,για να μην τους φας την θεση με μια αναφορα μεχρι και ο γάιδαρος θα πετάει στο τελος θα σε λενε.
      4 στρατοπεδα να πανε στο εβρο θα εχεις κοσμο για πολλα αλλα εξτρα

      Διαγραφή