Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Στρατόπεδο Βογιατζή Καβησό Έβρου: Μεγάλες βελτιώσεις από την αντίσταση των φαντάρων και τις καταγγελίες του Δικτύου Σπάρτακος Επιστολή

Στρατόπεδο Βογιατζή Καβησό Έβρου: Μεγάλες βελτιώσεις από την αντίσταση των φαντάρων και τις καταγγελίες του Δικτύου Σπάρτακος
Επιστολή

Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Η κατάσταση στο στρατόπεδο Βογιατζή στον Καβησό Έβρου έχει βελτιωθεί ως αποτέλεσμα των συνεχών παρεμβάσεων και καταγγελιών των στρατιωτών, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Οι στρατιώτες έχουν καταφέρει να βελτιώσουν την ποιότητα της διαβίωσης, με στελέχη να αναλαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες και με βελτιώσεις σε εγκαταστάσεις, όπως η ανακαίνιση μπάνιων και η αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο κυλικείο της ταξιαρχίας.

Παρόλα αυτά, οι στρατιώτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αυξημένο αριθμό υπηρεσιών και περιπόλων, ιδιαίτερα στον ποταμό Έβρο, χωρίς αυτές να υπολογίζονται στο συνολικό αριθμό των μηνιαίων υπηρεσιών. Επίσης, υπάρχει ακόμη ανισότητα στη διαχείριση των αδειών, με ορισμένους στρατιώτες να δυσκολεύονται να πάρουν άδειες καλοκαιριού, ενώ τα στελέχη λαμβάνουν εκτενείς άδειες.

Η διοίκηση της ταξιαρχίας καλείται να μειώσει τις υπηρεσίες και να εξασφαλίσει ότι όλοι οι στρατιώτες θα λάβουν τις άδειες που δικαιούνται, ειδικά με την άφιξη της νέας ΕΣΣΟ.
Οι στρατιώτες επισημαίνουν ότι η συνέχιση των παρεμβάσεων τους είναι κρίσιμη για τη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς θητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου