Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Τι δουλειά έχει ο απόστρατος Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής διοικητής του Αγίου Όρους

Και στα εντελώς ξαφνικά το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι ο νυν διοικητής Αναστάσιος Μητσιάλης παραιτήθηκε και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώην υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αναλαμβάνει διοικητής του Αγίου Όρους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τον διοικητή του Αγίου Όρους:

«Ανακοινώνεται ότι ο Πρέσβης επί τιμή κ. Αναστάσιος Μητσιάλης παραιτήθηκε από τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους. Νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής»
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, ενώ έχει διατελέσει υφυπουργός αλλά και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου.

Η κυβέρνηση δεν απαντά για ποιους λόγους ο Αναστάσιος Μητσιάλης παραιτήθηκε και συνεχίζει να στρατιωτικοποιεί την αστική πολιτική ζωή. 

2 σχόλια:

  1. Ο Στεφανής είναι ο πλέον ακατάλληλος γι' αυτή τη θέση, μιας και δεν κατέχει κανένα προσόν σχετικά με αυτή τη νευραλγική θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί πέστε του Στεφανη ότι δεν έχει να κάνει με στρατιωτάκια εκεί έχει να κάνει με Μοναχούς από την Μονή Εσφιγμένου τον βλέπω από χλωμό έως ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή