Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΛΑΦ Δωδεκανήσου: Τεράστιες Προκλητικές Υπερτιμολογήσεις και Κομματική Συγκάλυψη και Στρατιωτική Ανοχή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Βλέποντας πρόσφατο άρθρο για υπερτιμολογήσεις στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, στο μυαλό μου ήρθε ότι συμβαίνει σε (Λ)έσχη και κατ' επέκταση τα ΚΑΑΥ Δωδεκανήσου (τα οποία από αυτό το καλοκαίρι, ανήκουν διαχειριστικά, στη Λέσχη). 
Αξιωματικός, με καθαρά κομματικά κριτήρια, έχει παραμείνει και τρίτο χρόνο -παράτυπα- στη Λέσχη σε συγκεκριμένη θέση ευθύνης, ενώ και παλιότερα υπηρετούσε σε αυτή σε έταιρα διαχειριστικά πόστα της Λέσχης. Η δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχει άλλος τόσο κατάλληλος (στις υπερτιμολογήσεις προφανώς), για να αναλάβει την Λέσχη. 
Ο ίδιος διατείνεται ότι έχει "αποστρατεύσει" μάλιστα πολλούς προισταμένους του, οι οποίοι προσπάθησαν να τον αποκόψουν από το θεάρεστο έργο του, μέσω των ίδιων γνωριμιών. 
Έχοντας δικό του δίκτυο προμηθευτών, οι τιμές εκτοξεύονται τεχνηέντως, με αποτέλεσμα ακόμα και η απλή σαλάτα να έχει ακριβώς την διπλάσια τιμή από άλλες ΛΑΦ.
Πρόσφατα, ο οικονομικός προϊστάμενος των ΚΑΑΥ παραιτήθηκε πιθανότατα μη ανεχόμενος την εξόφθαλμη κακοδιαχείριση. 
Για ένα περίεργο λόγο, ο έκτακτος οικονομικός έλεγχος που πέρασε από το νησί, ενώ διέμενε στην Λέσχη, δεν θέλησε ούτε να ακουμπήσει τα "ιερά" οικονομικά βιβλία, ενώ ο τοπικός οικονομικός έλεγχος, περιορίστηκε σε αυστηρές παρατηρήσεις, χωρίς να βάλει όμως τους υπεύθυνους και υπόλογους σε οικονομικές-δικαστικές περιπέτειες. Φαίνεται ότι το νησί των Δωδεκανήσων έχει παράδοση κακοδιαχείρησης στα οικονομικά πόστα.

Eπιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Αυτός είναι ο Στρατός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Για ποια Λέσχη αναφέρεσαι. Η λέσχη Δωδεκανήσου δεν μου λέει κάτι συγκεκριμένο . Κως;; Ρόδος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή