Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Γ Σώμα Στρατού: Γιατί τα βύσματα του ΤΥΠ είναι κάθε μέρα εξοδούχοι;

Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ περιγράφονται σοβαρές αδικίες.
Καταρχήν επισημαίνεται ότι στο Γ Σώμα Στρατού στο στρατόπεδο, στρατοπεδάρχης είναι πλέον ο διοικητής του ΤΥΠ. 
Υπηρεσίες κάνουν όλοι οι άλλοι Ένοπλοι φαντάροι εκτός από τους στρατιώτες του ΤΥΠ.
 Όλο το στρατόπεδο πάει εμπλοκή και τα βύσματα του ΤΥΠ είναι κάθε μέρα εξοδούχοι... 
Είναι άδικο αυτό. 
Πριν μια εβδομάδα, με τον ίδιο κόσμο, στο ίδιο στρατόπεδο, ήταν όλοι ευχαριστημένοι. 
Τώρα πως γίνεται να πηγαίνουμε εμπλοκή;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή και Ταξίαρχο.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Οι ένοπλες υπηρεσίες εντός στρατοπέδου καλύπτονται μόνο από τον ΛΟΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ και τα τάγματα ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ 489 και 490.
    Τα ΑΜ του στρατοπέδου καλύπτονται επίσης από τις ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ και τον ΛΟΧΟ ΣΤΑΤΗΓΕΙΟΥ.
    Επομένως το ΤΥΠ,το ΜΟΥΣΙΚΟ και ο ΛΟΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ δεν έχουν ούτε μια ένοπλη υπηρεσία εντός στρατοπέδου.
    Γιατί να υπάρχει όλη αυτή η αδικία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πείτε εδώ ποσο σας πήγαινε μέχρι την Παρασκευή το 490 και οι διαβιβάσεις και δείτε στα χαρτιά ποσο πήγαινε στο ΤΥΠ. Σοβαρευτείτε λίγο γιατί αυτό εγινε επειδή το 490 και οι διαβιβάσεις σας πήγαινε 1-5 και 1-8 μέχρι την Παρασκευή ενώ λέγατε σε όλους ότι σας πάει 1-1 και 1-2. Σας καταλάβανε και οι πέτρες. Κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας στον καθρέφτη όταν λέτε για βισμα και λίγο αξιοπρέπεια προς τους άλλους φαντάρους από ασσηρο μέχρι Έβρο που τους πάει 5 μέσα μια έξω και αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδαμε κάποιο παράπονο όταν όλες οι υπόλοιπες μονάδες έκαναν κανονικά υπηρεσίες (ένοπλες- αοπλες) και έδιναν και φαντάρους σε επιπλέον υπηρεσίες του στρατοπέδου ορχήστρες, ΚΨΜ και αγήματα ενώ τα τάγματα των διαβιβάσεων έκαναν μια υπηρεσία κάθε 10 μέρες. Μάλλον οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν θολώσει την κρίση σας και σχολιάζετε ότι σας συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διαβιβάσεις δίνουν στρατιώτες σε αγήματα ,στέλνουν στρατιώτες σε άλλες μονάδες και αλλά τόσα που πιστεύετε ότι κάνετε μόνο οι υπόλοιπες μονάδες. Μάλλον εσείς δεν έχετε δει τις ένοπλες υπηρεσίες του στρατοπέδου εδώ και πολύ καιρό για τον προφανές λόγο ότι έχετε να τις κάνετε και πολύ καιρό!
    Θα έπρεπε μάλλον να κατεβείτε από το συννεφάκι σας κάποια στιγμή και να συνειδητοποιήσετε πως το 1-5 και το 1-8 που λέτε είναι νούμερα που έχετε κατεβάσει από το μυαλό σας και δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα ούτε τώρα ούτε κανέναν από τους τελευταίους μήνες.
    Οι υψηλές θερμοκρασίες μάλλον επηρέασαν και σας γιατί λογικά πάθατε ηλίαση τόσες μέρες εξοδουχοι στην θάλασσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα στοιχεία μπορεί να τα ζητήσει ο διοικητής σας από τον διοικητή του ΤΥΠ ποσα άτομα έχει οντως η κάθε μονάδα ξανά λέω. Και το ΤΥΠ αγήματα έχει και τον προηγούμενο μηνα έστελνε στον λευκό κάθε Κυριακή. Όπως και ποσα πόστα/αποσπασεις που ούτε εσείς ξέρετε, δεν θα κάτσουμε να την μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη είστε τα περισσότερα άτομα γιατί οι πατεράδες σας ξέρανε και σας κάνανε διαβιβαστες πριν καν ξέρετε οι ίδιοι ποια εσσο μπαίνετε για να μην ιδρώσει το φανελάκι σας και παίρνετε τον μπαμπά τηλέφωνο. Αφήστε αυτα που λετε μπας και κοροϊδέψετε κανέναν φαντάρο από το ΛΣ και σας πιστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλώς ενημερώστε πότε θα γίνει η μετακίνηση φαντάρων προς εκεμς και μουσείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή