Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Η Μαρία Καρυστιανού βάζει στη θέση του τον Γιάννη Πρεντεντέρη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει μία εμμονή με το έγκλημα των Τεμπών αλλά αυτή δεν έχει να κάνει με την αγωνία του να αξιοποιηθούν όσα οι συγγενείς των θυμάτων έχουν αποκαλύψει. Γιατί αν του διαφεύγει οι αρμόδιες αρχές και φυσικά η Δικαιοσύνη δεν έχουν συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης. Αντιθέτως κατηγορούνται για προσπάθεια συγκάλυψης.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης αυτό δεν το δέχεται και είναι δικαίωμα του. Μόνο που στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη δική του αλήθεια γίνεται όλο και συχνότερα πικρόχολος και δηκτικός κατά των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη. Το έκανε με ένα ακόμη άρθρο του στο ΒΗΜΑ.
Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι απίθανο να έχει την τύχη άλλων τραγωδιών που έπληξαν την χώρα και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη. Όλες μπήκαν στο ράφι της λήθης κι έγιναν «επέτειοι». Δεν συμβαίνει το ίδιο με τα Τέμπη.
Η κυρία Μαρία Καρυστινού με κείμενο της προσπαθεί να εξηγήσει στον Πρετεντέρη ότι όσα γράφει δεν έχουν καμία σχέση με τη κοινή λογική

    1 σχόλιο:

    1. Μπραβο να συνεχίσει για πανε να ριξουν στάχτη στο εγκλημα σιγα σιγα και καλα ειναι μεχρι πρόσφατα εμαθα το 2020 με 2022 ειχανε παρει λεφτα απο την ευρωπαϊκή ενωση για τα τρενα και αλλες χρονιες για να γινουν η γραμμες ασφαλες κατι που δεν εγινε ποτε και ειναι ακομα ανοιχτή η υποθεση στα ευρωπαικα δικαστήρια

      ΑπάντησηΔιαγραφή