Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΚΕΟΑΧ: Εβαλαν χλωρίνη αντί για βενζινόλαδο στο αλυσοπρίονο! Το περιστατικό συνέβη σε προηγούμενο χρονικό διάστημα

Το περιστατικό που καταγγέλθηκε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, ότι "Εβαλαν χλωρίνη αντί για βενζινόλαδο στο αλυσοπρίονο" συνέβη πριν από χρόνια και όχι τις τελευταίες μέρες.
Κρίνουμε σκόπιμο να το τονίσουμε.
Επίσης, επισημαίνουμε ότι η καταγγελία έχει άλλη σημασία να γίνεται όταν συμβαίνει κάτι, ώστε να υπάρχει παρέμβαση της Ιεραρχίας για την επίλυση των προβλημάτων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com


8 σχόλια:

  1. Το γεγονός είναι κύριοι ότι είναι ΑΛΉΘΕΙΑ!Πάλι καλά που το παραδέχονται!και δεν μας έκαναν το Άσπρο- Μαύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πριν καιρό να έγινε το περιστατικό στο 80 τις εκατό τα ίδια στελέχη ήσασταν οπότε κύριοι αυτά σε αυτούς που δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!Στην ΤΑΤΙΆΝΑ ΤΑΤΙΑΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε απόλυτο δίκαιο το περιστατικό συνέβη πριν καιρό αλλά να κάνω και εγώ μια ερώτηση που δεν ξέρω.Εκτός από τον τωρινό Διοικητή που τότε όντως δεν ήταν τα υπόλοιπα ΣΤΕΛΕΧΗ μηπως ήταν και τότε στο ΚΕΟΑΧ! Σίγουρα ναι και για αυτό το ξέρετε πότε ακριβώς έγινε ξεσκεπαστηκατε μόνοι σας κύριοι πήγατε και καλά να πείτε ότι έχει καιρό που έγινε αλλά τι βγήκε ότι οι περισσότεροι έχετε 15 και πλέον χρόνια εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι το περιστατικό ήταν παλιό αλλά πέρα για πέρα αληθινό σας πείραξε αλλά το ότι έχετε οι περισσότεροι πάνω από 15 χρόνια στην ίδια μονάδα όχι Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα τα νησιά έχουν το ίδιο πρόβλημα και η ΚΩ δεν είναι μοναδική άσε που στέλνουν από νησιά σε νησιά και κανένας δεν έρχεται από στεριά, διότι κανένας δεν θέλει νησί άλλωστε ΝΔ εχουμε

      Διαγραφή
  5. Να σας αφιερώσουμε και ένα τραγουδάκι που λέει οι ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τότε που έγινε το περιστατικό το είχαν αναφέρει στην ιεραρχία με την διαδικασία που προβλέπεται? Έγινε ΕΔΕ για φθορά δημόσιας περιουσίας? Ο άνθρωπος που έκανε το λάθος πλήρωσε την επισκευή?υπάρχει τιμολόγιο η απόδειξη από το κατάστημα που έκανε την επισκευή?Αυτά τα λίγα ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα ήταν να δείτε λίγο και τους Αριθμούς Πλαισίου Οχημάτων,Ρατρακ,και λιπών εργαλείων! Και αυτό παλιό αλλά καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή