Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΑΣΔΕΝ: Τραγικές δικαιολογίες Ανώτερων Αξιωματικών για τη φύλαξη της προέδρου Σακελλαροπούλου από HUMMER

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση της καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Στα ερωτήματα που προκλήθηκαν είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις που δόθηκαν από Ανώτατους και Ανώτερους Αξιωματικούς.

Καταρχήν ειπώθηκε ότι ο Στρατός παραχώρησε δυο Ηummer με Αντιαρματικά και πυροβόλα για να φυλάνε την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου γιατί εκ του ρόλου της είναι Αρχηγός του Στρατού.
Τους ενημερώνουμε ότι η Σακελλαροπούλου ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά HUMMER δεν την φύλαξαν!
Επίσης, όλοι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας από τη Μεταπολίτευση έως σήμερα ήταν Αρχηγοί του Στρατού, αλλά HUMMER δεν είχαν στην προσωπική τους ασφάλεια.....

Επίσης, ειπώθηκε ότι ο Στρατός και σε άλλες περιπτώσεις έχει φυλάξει δημόσιες υποδομές και έκαναν λόγο του τι είχε συμβεί στην Ολυμπιάδα του 2004.
Τους θυμίζουμε ότι ένα Ξενοδοχείο που ανήκει σε έναν επιχειρηματία δεν αποτελεί κρίσιμη κρατική υποδομή.....

Τέλος, ανέφεραν ότι ο Στρατός συγκαταλέγεται στους κρατικούς μηχανισμούς ασφάλειας που εμπλέκεται στην Εσωτερική Ασφάλεια.
Και εδώ βρίσκεται όλη η ουσία.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε επισημάνει εξαρχής ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πολύ ευρύτερες αυταρχικές και κατασταλτικές επιδιώξεις όταν τον Δεκέμβρη του 2019 και με πρόσχημα την αντιμετώπιση των προσφύγων ψήφισε τον νόμο του τότε ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου που εμπλέκει τον Στρατό στην Εσωτερική Ασφάλεια.
Με βάση αυτόν τον νόμο λοιπόν ο Στρατός παραχώρησε δυο Ηummer με Αντιαρματικά και πυροβόλα φυλάνε την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου που βρίσκεται στη Μυτιλήνη.

Το αν υπάρχουν προσωπικές βλέψεις Ανώτατων Αξιωματικών πρέπει να συνυπολογιστεί αλλά το σημαντικότερο είναι ο λόγος που τα HUMMER βγήκαν στο δρόμο.
Επίσης, κανείς Αξιωματικός δεν απαντά "ποιοι είναι οι κανόνες εμπλοκής"!
Περιμένουν επίθεση τεθωρακισμένων εναντίον της Προέδρου της Δημοκρατίας;
Μα τεθωρακισμένα έχει μόνο ο Στρατός....
Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Τέτοια βλέπουν οι νέοι ότι μερικοί στον Στρατό δεν κόβουν ούτε με ΒΑΛΕ ΣΕ ΞΕΡΉ και έφτασε η Ευελπίδων στο 12 από τους 307 που ζητούσαν βρήκα 77 και από αυτούς η μισοί μόλις δουν με τι έχουν να κάνουν θα φύγουν και θα μείνουν καμία 50 αυτά τα γραφεί ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Ζιαζιας σε Άρθρο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί η αυτές οι 77 μπήκαν με 12 χαχααχαχαχαχα! Λαμπρό μέλλον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε ο Στρατός αντικαθιστά την αστυνομία στην ασφάλεια και την προστασία πολιτών? Το νησί δεν εχει Αστυνομικό τμήμα ούτε τμήμα ασφαλείας?Πως ο Διοικητής του τοπικού Αστυνομικού τμήματος άφησε να τον καπελοσουν οι Στρατεοι?Μήπως στην Μυτιλήνη έχει αλλάξει το πολίτευμα της χώρας?ποιος έδωσε το δικαίωμα να γυρίζει ο στρατός με πολυβόλα και ρουκέτες μέσα στις πόλεις?εάν γινόταν ατύχημα ποιος είχε την ευθύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως θα πάρουν τα μπράβο και θα βγούνε η φωτογραφίες το ξέχασες ΝΔ εχουμε

      Διαγραφή
  4. Ο Στρατός όπως πάντα Μπάτε σκύλοι Αλεστε και αλεστικα μην δίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραγκιοζιλικια.Αυτο δεν είναι στρατός παρατρεχαμενοι των κυβερνήσεων κατάντησαν...οι χαμηλό βαθμοί και τα παιδιά μας τι φταίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή