Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Χαμηλόβαθμα στελέχη από (8) μονάδες καταδικάζουν την στήριξη του Ελληνικού Στρατού στον Γενοκτονικό πόλεμο του Ισραήλ

Δεκάδες χαμήλοβαθμα στελέχη από (8) μονάδες καταδικάζουν την στήριξη του Ελληνικού Στρατού στον Γενοκτονικό πόλεμο του Ισραήλ.
Απαιτούν καμιά ανάμειξη σε ιμπεριαλιστικούς και επεκτατικούς πολέμους των Αμερικανών και του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ με τη δικαιολογία ότι το Ισραήλ είναι το θύμα και έχει δικαίωμα στην Αυτοάμυνα.
Αρνούμαστε να συμμετέχουμε και να εμπλακούμε στον πόλεμο Γενοκτονίας και Εθνοκάθαρσης που πραγματοποιεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, επιδιώοντας το Διωγμό από την ίδια του την Πατρίδα.
Αρνούμαστε το βρώμικο πόλεμο που διεξάγει ο Ισραηλινός στρατός, οι Έποικοι, σε Γάζα και Δυτική Όχθη, έχοντας την πολιτική-οικονομική-στρατιωτική στήριξη των ΗΠΑ-ΕΕ, στρατιωτικές δυνάμεις των οποίων συμμετέχουν στις πολεμικές συγκρούσεις που πλέον βυθίζουν στο αίμα και τους λαούς της Συρίας, του Λιβάνου, της Υεμένης.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Ελληνικός στρατός σε ρόλο βοηθού σερίφη των ΗΠΑ, αλλά και αυτοτελώς, στηρίζουν πολλαπλά το Ισραήλ.
Εμείς, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, οι Επαγγελματίες Οπλίτες παίρνουμε τον λόγο και Αρνούμαστε όλα αυτά.
Εμείς, που μας θεωρούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης, αναλώσιμους που δεν θα μας κλάψει κανείς, αυτοί που αφού τους εκμεταλλεύτηκαν και χλεύασαν για 30 χρόνια, τώρα τους δείχνουν το δρόμο της Ανεργίας.
Εμείς, που έχουμε απέναντι μας τους γαλάζιους συνδικαλιστές στρατιωτικούς με τα προνόμια τους, να μας περιγελούν και να μας τάζουν Κινεζικά Μοντέλα κτηνώδους εργασιακής εκμετάλλευσης ή το πως θα γίνουμε στα 50 μας αγγαρειομάχοι επιχειρηματίες MADE in China....
Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες των φαντάρων και νοιώθουμε τα ίδια φιλειρηνικά συναισθήματα.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους αγωνιστές φαντάρους που διώκει το Υπουργείο Άμυνας και απαιτούμε την Ατιμωρησία τους.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΡΩΓΗ στους βρώμικους πολέμους Ισραήλ-ΗΠΑ-ΕΕ που στηρίζουν η κυβέρνηση και ο Ελληνικός Στρατός. 

Χαμηλόβαθμα στελέχη από;
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
37 ΜΕ
193 MLRS
194 MLRS
156 AK MMP
163 ΑΚ ΜΒΠ ΠΕΠ
181 Μ/Κ ΧΩΚ.
182 ΜΚ/Β “ΤΟR-M1”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου