Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Τα άρματα του Γ’ΣΣ/NRDC-GR στο κέντρο Θεσσαλονίκης: Προετοιμασίας μιας πανάκριβης και προκλητικής Μιλιταριστικής επίδειξης

Τα άρματα του Γ’ΣΣ/NRDC-GR στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μια μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης για τη διέλευση μεγάλου αριθμού στρατιωτικών οχημάτων από την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τα στρατιωτικά άρματα και λοιπά οχήματα που θα παρελάσουν στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Η τεράστια πομπή οχημάτων κινήθηκε μέσω της οδού Λαγκαδά και από εκεί μέσω των οδών Εγνατία και Κ. Καραμανλή θα φτάσουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών για να καταλήξουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο ΣΕΔΕΣ.

Οι εμβρόντητοι θεατές αυτής της πομπής του Πολέμου και της Καταστροφής μπορεί να αναρωτηθούν πόσο κοστίζει στον λαό μας αυτή η Μιλιταριστική Επίδειξη που είναι απαραίτητη στον Κ.Μητσοτάκη, ο οποίος απευθύνεται στο ακροδεξιό κομματικό του ακροατήριο, αλλά και στους ιμπεριαλιστές συμμάχους του ότι είναι καλός Αγοραστής Όπλων για γαλλικές-αμερικανικές-ισραηλινές πολεμικές βιομηχανίες, πρόθυμος Στρατιώτης στους βρώμικους πολέμους τους και πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς.
Στους εμβρόντητους θεατές κάνουμε γνωστό ότι η συντήρηση αυτών των αρμάτων και οχημάτων έχει αφεθεί στους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη.
Ναι, καλά διαβάσατε.
Οι Υπουργοί Άμυνας Δένδιας-Κεφαλογιάννης περικόπτουν τα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες και για τους φαντάρους, αναγκάζοντας μας να ξοδεύουμε τα λιγοστά μας χρήματα στο ΚΨΜ, ώστε από τα χρήματα που κερδίζουν οι διοικήσεις να αγοράσουν καμιά χλωρίνη, κανένα φρένο και λάστιχο!
Είναι στιγμιότυπα της  άγριας οικονομικής εκμετάλλευσης μας κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Γιατί το Ταξικός Πόλεμος εναντίον της λαϊκής οικογένειας μπορεί να είναι "αφανής", αλλά είναι διαρκής και συνεχώς εντεινόμενος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

ΠΗΓΗ: https://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου