Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

O Eλληνικός Στρατός δεν έχει Πόσιμο Νερό και φαγητό για τους φαντάρους αλλά έχει την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ

Δεν έχουν τελειωμό οι αθλιότητες στον στρατό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Εκεί που κυριαρχεί ο Παραλογισμός και η Καταπίεση, η Εκμετάλλευση και η Διαφθορά, η Τρομοκρατία και η Διαπλοκή, οι Πελατειακές σχέσεις και η Βυσματοκρατία.
Σε αυτόν τον Ελληνικό Στρατό δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης για την νεολαία που Υποχρεωτικά ντύνουν στο χακί...
Τι λέμε, δεν υπάρχει αρκετό φαγητό για τους φαντάρους, δεν υπάρχει Πόσιμο Νερό!
Δείτε τα όσα εξοργιστικά συμβαίνουν στο ΚΕΠΒ Θήβας...
Διαβάστε τις καταγγελίες των συναδέλφων από μονάδες σε όλη την Παραμεθόριο...   
Σε αυτόν τον Ελληνικό Στρατό γίνονται απίστευτες τελετές Θρησκευτικού Σκοταδισμού και μεσαιωνικής αντιδραστικής επέλασης!
Απόδειξη, η παρουσία του Στρατηγού Μπολομύτη στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στο 304 ΠΕΒ
Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, του Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης Βελεστίνου 304 (ΠΕΒ) χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, όπου υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Οσίου Πατρός Δαυίδ του Γέροντος, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί προστάτης του στρατοπέδου. 

Την Τιμία Κάρα κόμισε ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Εμμανουηλίδης, Ηγούμενος της ομώνυμης Μονής της Ευβοίας, παρουσία του Διοικητού του 304 ΠΕΒ Αντισυνταγματάρχη Τεχνικού Ηλία Κωστούδη, των λοιπών αξιωματικών και του πολιτικού προσωπικού του στρατοπέδου.

Σε ένα ανεπανάληπτο κήρυγμα Ρατσισμού και Μισσαλοδοξίας ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος επέστησε τη προσοχή για την σημερινή εποχή η οποία τόνισε «είναι κρίσιμη, σε πολλά επίπεδα κάνοντας μας πιο υπεύθυνους, σήμερα ο ίδιος ο Άγιος που προσκυνάμε μας καλεί να κρατήσουμε αυτό που ο ίδιος βίωσε, ως βίωμα στην σύγχρονη εποχή γιατί αν έχουμε ελεύθερα σύνορα χάρη στον ένδοξο Στρατό μας, υπάρχει ο κίνδυνος μιας εκ των έσω υποδούλωσης μας αν ξεχάσουμε την πίστη και την παράδοση μας…Δεν πρέπει να ξεχαστούμε ειδικά όταν έρθουν και άλλοι κοντά μας, πρέπει να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την έλευση τους κρατώντας την αληθινή και πνευματική μας ελευθερία της πίστεως και του Πολιτισμού μας».

Αλήθεια, τι διαφορετικό λέει η φασίστρια Λε Πεν στη Γαλλία, οι ΝΑΖΙ στην Γερμανία, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι γνωστολι-άγνωστοι ακροδεξιοί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Βέβαια, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος δεν είπε κουβάντα για την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό, δεν άσκησε καμιά κριτική στους Αμερικανούς και Γάλλους ιμπεριαλιστές, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που οι βρώμικοι πόλεμοι τους σε Αφρική και Ασία προκαλούν ποτάμια προσφυγιάς.
Φυσικά ο Μητροπολίτης σφύριξε αδιάφορα για τη Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και τον Ολοκληρωτικό Πόλεμο προκαλεί στη Μέση Ανατολή.
  

Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός και η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου