Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025

Έρχονται νέες έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις-να διώξουν όλα τα κομματικά βύσματα που έχουν κάνει ΕΟΘ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, την πραγματοποίηση έκτακτων κρίσεων στους βαθμούς του Ταξίαρχου Στρατού Ξηράς, Αρχιπλοίαρχου ΠΝ, Ταξίαρχου Πολεμικής Αεροπορίας, όπως επίσης στους βαθμούς του Συνταγματάρχη, Πλοίαρχου ΠΝ και Σμήναρχου, για όσους Αξιωματικούς έχουν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
 Εμείς Απαιτούμε την μείωση των Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών.
Να πάνε άμεσα σπίτι τους όλοι οι ΕΟΘ, αυτά τα κομματικά βύσματα που δήθεν είναι απαραίτητοι για να δικαιολογηθεί ο υψηλός μισθός χωρίς κρατήσεις και τα υπόλοιπα προνόμια που απολαμβάνουν.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Ειδικά όσοι είναι ΕΟΘ και παράλληλα είναι ελαφράς υπηρεσίας θα πρέπει να πάνε σπίτι τους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα ραβασάκια? Έτσι, δώστε θέσεις σε πρωην κρυφακουστες....
    Καλά παμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή