Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συνφάνταρους που υπηρετούν στη ΔΑΝ Μεγίστης. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, κατώτεροι αξιωματικοί υποβιβάζουν και μειώνουν προσωπικά υπαξιωματικούς και στρατιώτες.
Επίσης, Αξιωματικοί απειλούν φαντάρους και στελέχη, ενώ διαδίδουν ότι έχουν μέσον τον ΑΓΕΕΘΑ Χούπη και ότι δεν μπορεί να τους αγγίξει κανείς
Επίσης, στο στρατόπεδο της ΔΑΝ, στελέχη χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά οχήματα σαν να είναι πολιτικά και περιφέρονται στην πόλη χωρίς κάποιο σκοπό και στο πλαίσιο κάποιας υπηρεσιακής ανάγκης.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Διοικητής;
Τα γνωρίζει όλα αυτά ο Ταξίαρχος;
Ο Υποστράτηγος Σπυρίδων Κογιάννης, νέος Διοικητής της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), τι έχει να απαντήσει;
Απαιτούμε από την Ιεραρχία να κάνει άμεσα έρευνα.
Θυμίζουμε πρόσφατη καταγγελία:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου