Λοιπόν αγαπητοί μου αναγνώστες, θα σας μιλήσω για το χειρότερο στρατόπεδο σε όλη την Μυτιλήνη.
Δεν ξέρω από που να πρώτο αρχίσω από την διαβίωση, την συμπεριφορά των στελεχών ή από την μόνιμη εμπλοκή;
Οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες παντού.
Κοριοί, βρώμα και αηδία.
Σιχαίνεσαι μέχρι και να κάνεις μπάνιο εκεί μέσα, πόσο μάλλον να πας να κάνεις την ανάγκη σου.
Δεν φτάνει όλο αυτό, δεν έχει και καλό φαγητό.
Συνέχεια πρέπει να τρώμε από έξω γιατί το φαγητό είναι τρισάθλιο.
Όταν πάμε στο φυλάκιο μας στο Φωκά, δηλαδή υπήρξαν φορές που φάγαμε πέντε φέτες σαλάμι και τυρί, γιατί το μόνο που τρωγόταν ήταν τοστ.
Κάποιες μέρες ήπιαμε ένα μπουκάλι γάλα παραπάνω και το έκαναν ολόκληρο θέμα, όταν το φαγητό στο στρατόπεδο όπως σας είπα δεν τρώγεται.
Στελέχη είναι αδιάφορα και επιθετικά απέναντι μας και όχι μόνο δεν κάθονται να μας ακούσουν, αλλά είναι κάποιοι ΕΠ.ΟΠ. που κάνουν λες και είναι στρατηγοί, όταν όλο το στρατόπεδο είναι τα μαύρα του τα χάλια.4
Όταν στελέχη, ΕΠ.ΟΠ. δεν βγαίνουν για υπηρεσίες ή αν βγουν είναι λες και πάνε στα χωράφια τους και κοιτάνε εμάς και μας φωνάζουν που μπορεί κάποιες φορές να μην έχουμε γυαλιστεί.
Όταν υπάρχει μια μόνιμη εμπλοκή και είμαστε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, που στην ουσία δεν είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε όλο αυτό, γιατί οι υπηρεσίες που μπορείς να κάνεις τον μήνα είναι 19 αν δεν κάνω λάθος.
Αξιωματικοί είναι αδιάφοροι, μιλώντας γενικά, όχι για όλους πάντα.
Είναι μερικοί που δεν κάθονται να σε ακούσουν, να ακούσουν τα προβλήματα σου, να σε βοηθήσουν με μια άδεια γιατί έχεις πρόβλημα λόγω ότι είσαι τόσο μακριά και έχεις έξοδα.
Ο μόνος εδώ μέσα που αξίζει και είναι και ένας μεγάλος παράγοντας που μένουν και πολλοί εδώ και δεν φεύγουν είναι ο διοικητής.
Ο άνθρωπος με το Α κεφαλαίο είναι ψυχάρα μας βοηθάει πάντα, μας καταλαβαίνει και ακούει τα προβλήματα μας και πάντα είναι εκεί για εμάς χωρίς να έχει κανένας το παραμικρό παράπονο.
Υ.Γ.
Αυτα είναι τα προβλήματα μας ελπίζω κάποια στιγμή να λυθούν και να μας καταλάβουν
Άντε με το καλό και καλοί πολίτες.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι απαντά ο Υποστράτηγος Σταύρος Μιχάλης ;
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ αυτή ουσιαστικά απαντά στην προπαγάνδα του ΥΕΘΑ Δένδια ότι βελτίωσε τις συνθήκες στράτευσης, ενώ ταυτόχρονα καταρρίπτεται ότι πλέον η θητεία είναι χρήσιμη γιατί παρέχει εκπαίδευση στους φαντάρους.
Μονόδρομος για τους φαντάρους η αγωνιστική συλλογική προσπάθεια και το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Σε συνδυασμό με το Αντιπολεμικό κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου