Κυριακή 30 Αυγούστου 2026

ΚΕΥΠ Λαμίας: Παραδοχή Πανωλεθρίας ΥΕΘΑ Δένδια-πάνε οι Εθελόντριες Γυναίκες-Τι θα γίνουν οι εγκαταστάσεις που κόστισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Που είναι η επόμενη ΕΣΣΟ των Εθελοντριών Γυναικών του ΥΕΘΑ Δένδια;
Απλά χάθηκαν...
Στο ΚΕΥΠ Λαμίας τη Δευτέρα 31/08 δεν θα καταταγούν άλλες "εθελόντριες" γυναίκες.
Πάει ο θεσμός του ΥΕΘΑ Δένδια...
Ουσιαστικά ο Παροπλισμός του θεσμού των "Εθελοντριών Γυναικών" αποτελεί Παραδοχή Πανωλεθρίας από τον ΥΕΘΑ Δένδια, αφού την πρώτη φορά κατόρθωσε να Στρατολογήσει 44 στρατιωτίνες και αυτές γιατί τις έταξε ότι θα τις κάνει ΕΠ.ΟΠ.

Τι θα γίνουν όμως οι εγκαταστάσεις που κόστισαν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;
Βλέπεις, για να στηριχτεί το αφήγημα Δένδια δαπανήθηκαν όλα αυτά τα χρήματα ώστε να διαφημίσουν ότι ο Στρατός αλλάζει, ο Δένδιας τον Εκσυγχρονίζει και προσφέρει ξενοδοχειακές υπηρεσίες στις Εθελόντριες!
Βεβαίως, την ώρα που το Υπουργείο Άμυνας επιχειρούσε να Εξαγοράσει τις Γυναίκες που θεώρησαν ότι εξασφάλισαν την Βόλεψη της ζωής τους στον στρατό, οι άνδρες Νεοσύλλεκτοι της Β ΕΣΣΟ που επίσης παρουσιάστηκαν στο ΚΕΥΠ Λαμίας διαμαρτύρονταν μέσω των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τους κοριούς και τις άθλιες συνθήκες στράτευσης.

Μήπως, τα εκσυγχρονισμένα κτίρια που προβλέπονταν για τις στρατιωτίνες να παραχωρούνταν στους Νεοσύλλεκτους της Γ ΕΣΣΟ;

Σε καταγγελία που έγινε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τονίζεται ότι τα λεφτά που δόθηκαν για να κάνει προπαγάνδα ο ΥΕΘΑ Δένδιας και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τις Εθελόντριες Γυναίκες, θα μπορούσαν να δοθούν για ελαστικά σε στρατιωτικά οχήματα ώστε να μην κινδυνεύει ο κόσμος, για να έχουν μονάδες πόσιμο νερό και για να καταπολεμηθούν οι Κοριοί.

Αλλά βλέπεις αυτά τα σοβαρά προβλήματα δεν απασχολούν τον ΥΕΘΑ Δένδια και το επικοινωνιακό του επιτελείο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου