Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026

«TikTok με μαφία και λεφτά μέσα στο 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας;»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

«TikTok με μαφία και λεφτά μέσα στο 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας;» Απαιτούνται απαντήσεις από τη διοίκηση στα σοβαρά ερωτήματα!

Βίντεο που προκαλούν αίσθηση, αναφορές σε δικαστήρια για αθλητική βία και τραγούδια για «gangster», «μαφία» και χρήματα χωρίς δουλειά. 
Τι συμβαίνει στο 9ου Σύνταγμα Πεζικού;

Σοβαρά ερωτήματα προκαλούν αναρτήσεις στο TikTok που αποδίδονται σε στρατιώτη, ο οποίος φέρεται να υπηρετεί στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας.

Στα επίμαχα βίντεο ακούγονται στίχοι με αναφορές σε δικαστήρια για αθλητική βία, σε «hooligan», «gangster» και «μαφία», ενώ σε άλλη ανάρτηση ακούγεται το χαρακτηριστικό «σας πειράζει που δεν δουλεύω και έχω λεφτά».

Το ερώτημα είναι απλό: πρόκειται για αναρτήσεις από τον προσωπικό χρόνο ενός στρατιώτη ή για βίντεο που γυρίστηκαν μέσα στο ίδιο το στρατόπεδο; 
Η διαφορά είναι ουσιαστική και η επιβεβαίωση των συνθηκών απαιτεί επίσημο έλεγχο.

Και κάπου εδώ η ευθύνη της ενημέρωσης περνά στη διοίκηση.

Ο Συνταγματάρχης Γεώργιος Χαρίτος έχει ενημερωθεί; 
Έχει εξετάσει η διοίκηση το περιεχόμενο των αναρτήσεων; 
Υπάρχει έλεγχος για το αν τηρήθηκαν οι στρατιωτικοί κανόνες;

Παράλληλα, αναφορές που κυκλοφορούν περί πιθανής διακίνησης ουσιών δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως δεδομένα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και αρμόδια διερεύνηση.

Το 9ο Σύνταγμα Πεζικού δεν είναι προσωπικό στούντιο για TikTok. 
Αν οι αναρτήσεις έγιναν πράγματι από στρατιωτικό χώρο, η υπόθεση απαιτεί σαφείς απαντήσεις και όχι εικασίες.

Η διοίκηση οφείλει να διευκρινίσει τι γνωρίζει και αν έχει κινηθεί οποιαδήποτε προβλεπόμενη διαδικασία.

Στη διάθεση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ βρίσκονται σχετικά Αποστέλλονται σχετικά βίντεο στο TikTok.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου