Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο: 12 Κρούσματα Κορονοιού-Ακόμα ένας Αξιωματικός!

Ο Κορονοιός δείχνει τα δόντια του στο Στεφανοβίκειο Βόλου, στην 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού και τρέχει στο δρόμο που του έστρωσε η μη έγκαιρη λήψη μέτρων από το Υπουργείο Άμυνας και της απαράδεκτης κατάστασης από άποψη υγιεινής και καθαριότητας. 
Πλέον στο Στεφανοβίκειο Βόλου μετρούν (12) Κρούσματα Κορονοιού αφού το τεστ στον Αξιωματικό που είχε ανεβάσει πυρετό πρόσφατα βγήκε θετικό. 
Όμως οι ολιγωρίες συνεχίζονται. 
Σήμερα Παρασκευή 07/08, σχεδόν δέκα μέρες μετά την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος, θα γίνουν τεστ από τον ΕΟΔΥ και στους υπόλοιπους συναδέλφους. 
Και φυσικά η αίσθηση που επικρατεί στους φαντάρους είναι ότι θα βρεθούν και άλλα κρούσματα. 
Ανησυχία όμως επικρατεί και ανάμεσα στα στελέχη για δύο λόγους. 
Καταρχήν, όσοι στρατιωτικοί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες περίμεναν μεγαλύτερη ευαισθησία από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, ώστε να ληφθούν έγκαιρα επιπλέον μέτρα. 
Το δεύτερο ζήτημα που απασχολεί είναι η Διάδοση του Ιού από τον Στρατό σε Μαγνησία και Λάρισα. 
Το ζήτημα αυτό θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές καθώς τα μισά κρούσματα του Κορονοιού αφορούν Στρατιωτικούς που μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη μονάδα! 
Και μπορεί οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, τα κανάλια, οι εφημερίδες, τα σαίτ και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, όλοι αυτοί που χαρτζιλικώθηκαν με τα 20 Εκατομμύρια ευρώ που τους μοίρασε η Κυβέρνηση της ΝΔ, να συγκαλύπτουν τις ευθύνες και να μην φωτίζουν όλες τις διαστάσεις του ζητήματος, αλλά ο Κορονοιός διαδίδεται…. 
Επιτέλους, η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο πρέπει να παραδεχτούν τα λάθη τους, να αναθεωρήσουν την επικίνδυνη τακτική που ακολουθούν και να πάρουν σοβαρά μέτρα άμεσα. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν πρόκειται να σιγήσει. 
Μαζί με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ θα δημοσιοποιούν την αγωνία και την αγανάκτηση φαντάρων και γονιών. 
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους, στον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία συνεχίζει να Υπερασπίζεται τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να συμβάλλει στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό. 
Πλέον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την Προάσπιση της Ανθρώπινης Υγείας και Ζωής. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου