Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

124 ΠΒΕ: Το αν θα πάρουν Άδεια Ορκωμοσίας οι σμηνίτες της ΕΣΣΟ Μαίου εξαρτάται από τις διαμαρτυρίες των ίδιων και των γονιών τους

Σε δεινή πολιτική θέση βρίσκεται το Υπουργείο Άμυνας μετά την ακατανόητη απόφαση τους να μην δώσουν Άδεια Ορκωμοσίας ΜΟΝΟ στους σμηνίτες.
Η κυβέρνησης της ΝΔ υπολογίζει το πολιτικό κόστος και αντιλαμβάνεται ότι ο χειρισμός αυτός θα κοστίσει σε ψήφους.
Τα τηλέφωνα στην 124 ΠΒΕ, το Επιτελείο και το ΓΕΕΘΑ έχουν σπάσει από τους γονείς, ενώ οι σμηνίτες βγαίνουν μαζικά στις Αναφορές και ζητούν απαντήσεις.
Οι δικαιολογίες δεν αρκούν.
Μάλλον προκαλούν.
Τώρα το Υπουργείο ρίχνει την ευθύνη στους γιατρούς της Πολεμικής Αεροπορίας στους οποίους ρίχνει την ευθύνη γιατί το ΓΕΑ αποφάσισε να μην δώσει Άδεια Ορκωμοσίας.
Δείτε τώρα το χάος που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Την Προηγούμενη Παρασκευή οι γιατροί του ΓΕΣ επέτρεψαν να πάρουν Άδεια Ορκωμοσίας χιλιάδες συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς.
Όμως, όπως λένε πηγές του Πενταγώνου, οι γιατροί της Πολεμικής Αεροπορίας, υποδεικνύουν στο ΓΕΑ να μην δώσει την Πέμπτη 10/06 και την Παρασκευή 11/06 Άδεια Ορκωμοσίας και να μετακινήσουν απευθείας τους σμηνίτες σε μονάδες της Παραμεθορίου!!!
Αφού η κατάσταση με τον Κορονοιό βελτιώνεται καθημερινά, η κοινωνία απελευθερώνεται, τα εμβόλια αυξάνονται γιατί το Υπουργείο Άμυνας αρνείται την Άδεια Ορκωμοσίας στους εκατοντάδες σμηνίτες;
 Αύριο οι γονείς καλούνται να συμμετέχουν να παραστούν στην Τελετή της Ορκωμοσίας, αρκεί βέβαια να έχουν κάνει τεστ!
Δεν μπορούν όμως να τα πάρουν μαζί τους για να απολαύσουν λίγες μέρες ελευθερίας...
Το γεγονός ότι οι πηγές του Πενταγώνου αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί το ΓΕΑ να αλλάξει γνώμη τελικά μας ενισχύει την πεποίθηση ότι το αν θα πάρουν Άδεια Ορκωμοσίας οι σμηνίτες εξαρτάται από την κλιμάκωση των αντιδράσεων Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου