Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

181 MK/B Hawk: "Τρώνε" την Άδεια Ορκωμοσίας της ΕΣΣΟ 369-Βλέπεις δεν είναι ο γιός του Μητσοτάκη!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλημέρα σας από τους Φαντάρους που υπηρετούν στην 181 MK/B Hawk που εδρεύει στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης .
Όπως γνωρίζετε η ΣΤ’ ΕΣΣΟ είναι πλέον η σειρά απολύσεως στον Στρατό Ξηράς. Μια ΕΣΣΟ που δεν πήρε άδεια ορκωμοσίας και της είχαν υποσχεθεί από ανώτερους πως θα έπαιρναν στο τέλος της θητείας τους 15 ημέρες άδεια , πράγμα που σημαίνει 15ημερες νωρίτερα η οριστική απόλυση .
Το ΓΕΣ έχει παγώσει το θέμα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ως προς εμάς και η τελευταία φορά που μας ανέφεραν το θέμα αυτό μας έπιανε πως θα πάρουμε 4 ημέρες καθώς αυτές δίνει το Επιτελείο του Στρατού και συνέχισαν λέγοντας πως οι υπόλοιπες είναι στο χέρι του εκάστου διοικητή.
Τον Αρμόδιο Αξιωματικό, το μονό που τον ενδιαφέρει είναι να μην δίνει φοιτητικές άδειες , αγροτικές άδειες και στο σύνολο να μην εξυπηρετεί τους φαντάρους ακόμα και σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τους ίδιους .
Όλοι οι φαντάροι της 369 , τάσσονται κατά της αδικίας αυτής , αιτούμαστε να πάρουμε τις άδειες ορκωμοσίας και να μη μας περιγελά ο κάθε διοικητής.
Το ζήτημα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα καθώς ορισμένοι συνφάνταροι μειωμένης θητείας απολύονται σε λιγότερο από 30 ημέρες .

Αλήθεια, το ΓΕΣ επιβεβαιώνει αυτές τις καταγγελίες;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει αυτή την άθλια μεθόδευση του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Αφού έδωσαν στο γιο του Μητσοτάκη 15 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας, στην συνέχεια κορόιδεψαν με τον πλέον άθλιο τρόπο χιλιάδες φαντάρους.
Παρά τις υποσχέσεις τους για 15, μετά 10 και αργότερα 8 μέρες άδεια στο τέλος της θητείας...., τώρα θυμήθηκαν να δώσουν μόλις 4 μέρες όπως προβλέπει η Διαταγή που εκδώσαν πρόσφατα. 
Αφενός αυτή η διαταγή είναι Άδικη.
Για τον επιπλέον λόγο ότι στους σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας δίνουν 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας.
Αφετέρου, η διαταγή του Μαρτίου που προβλέπει 4 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας, αντικατέστησε Διαταγή του ΓΕΕΘΑ   που ανέφερε ότι όλοι οι Στρατεύσιμοι δικαιούνται 10 μέρες.
Άρα, οι συνάδελφοι της ΕΣΣΟ 369 Δικαιούνται τουλάχιστον 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας, καθώς οι Νόμοι και οι Διαταγές δεν έχουν ισχύ πριν από την ημερομηνία ψήφισης ή έκδοσης τους αντίστοιχα! 
Απαιτούμε 15 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας σε όλους τους Συνφάνταρους.
Το αν θα δοθούν όμως οι Άδειες εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων και των γονιών τους.
Συνάδελφοι, τίποτε δεν μας χαρίζεται.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου