ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Συνεκπαίδευση και με αεροπλανοφόρο της Βρετανίας!

Ενώ η κυρίαρχη προπαγάνδα παρουσιάζει το ελληνικό κράτος ως δύναμη Ασφάλειας και Σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου, καθημερινά αποδεικνύεται ότι συνεχείς πολεμικές προετοιμασίες με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, ευρωπαϊκών και αραβικών κρατών αποσκοπούν στην αναβάθμιση ή και προβολή στρατιωτικής ισχύος ώστε να επιβληθούν καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια.
Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ολοένα περισσότερο να εντάσσονται οργανικά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.  
Είναι χαρακτηριστική η νέα συνεκπαίδευση που οργανώνεται με το βρετανικόΑεροπλανοφόρο HMS Queen Elisabeth.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ελληνική κυβέρνηση είναι σε συνεννοήσεις με τη βρετανική καθώς προσεγγίζει την περιοχή νότια της Κρήτης το αεροπλανοφόρο «HMS Queen Elisabeth». Το αεροπλανοφόρο της Μ. Βρετανίας έχει πορεία προς τα ανατολικά έως τον Ινδο-Ειρηνικό.
Στη διαδρομή του θα «συνεκπαιδευτεί» με την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας. 
Στη «μάχη» των πολεμικών προπαρασκευών θα μπουν τα αεροπλάνα που φέρει όπως και τα πλοία συνοδείας του.
Πρέπει να σημειωθεί ότι καταρχάς το βρετανικό κεφάλαιο έχει συγκεκριμένα συμφέροντα στην Λιβύη που συνδέονται με τον ενεργειακό τομέα.
Ενώ δεν περνά απαρατήρητη η στρατιωτική παρουσία της Βρετανίας στα Βαλκάνια (χαρακτηριστική άλλη συνεκπαίδευση στη Θράκη μεταξύ ελληνικών-αμερικανικών-βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων), στην Κύπρο και συνολικά στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς εντείνεται ο ανταγωνισμός του δυτικού καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού κόσμου με την Ρωσία και την Κίνα.
Η αναγκαιότητα παρέμβασης του Αντιπολεμικού κινήματος πιο αναγκαία από ποτέ.
Σε αυτή την κατεύθυνση σκοπεύει η πρόταση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Αντιιμπεριαλιστικού Συντονισμού. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου