Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Αποκάλυψη για Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Αυτοί είναι η Διαταγή της Αστυνομίας που ζητούν από τους απολυόμενους φαντάρους να κάνουν Αίτηση στην Προκήρυξη!

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη ιδιωτών στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.)».
ΣΧΕΤ.: Η υπ’ αριθ. 6000/2/6785-πε’ από 31/05/2001 προκήρυξη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με ΑΔΑ: ΩΗ5Ζ46ΜΤΛΒ-Σ98.
To συγκεκριμένο έγγραφο με το κατεπείγον που το συνοδεύει και το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδος, μας καλεί να επανδρώσουμε τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για να μετατραπούμε σε δυνάμεις καταστολής απέναντι στους φοιτητές. 
Παράλληλα, το μόνιμο προσωπικό και οι διοικήσεις των στρατοπέδων διαφημίζουν και προβάλλουν την προκήρυξη στους φαντάρους ως ευκαιρία ζωής. 
Έχοντας στρώσει το έδαφος με το νομοσχέδιο της δουλείας, της ατελείωτης υποτιμημένης εργασίας και του μηδενικού ελεύθερου χρόνου έξω στην κοινωνία και γνωρίζοντας τα οικονομικά αδιέξοδα της νεολαίας και ιδιαίτερα της στρατευμένης, η ελληνική κυβέρνηση μας θέτει ένα δίλημμα: 
Ανεργία και σκλαβιά ή επάνδρωση των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους.

Μεταξύ μας υπάρχουν πολλοί φοιτητές ή φαντάροι που θέλουν να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όταν βγουν από τα στρατόπεδα, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο διάλυσης της παιδείας που έρχονται να παίξουν οι αστυνομικές δυνάμεις στα πανεπιστήμια. 
Γι’ αυτό δεν θα υποκύψουμε στο σκληρό δίλημμα που μας θέτουν. Αντιθέτως, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. 
Τη ζωή και το μέλλον μας, απέναντι σε αυτούς που μας το καταστρέφουν. Όλοι οι συνάδελφοι οφείλουμε να ανοίξουμε την κουβέντα μέσα στα στρατόπεδα, όχι μόνο για να κάνουμε τόσο την εν λόγω προκήρυξη ένα κουρελόχαρτο όσο και το ίδιο το νομοσχέδιο.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
ΦΑΝΤΑΡΟΙ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΣΤΕ ενάντια στην κυβέρνηση και την αστική πολιτική της Σκλαβίας για τον κόσμο της εργασίας, της Κρατικής Τρομοκρατίας και της Πολεμοκαπηλείας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου