Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Λ/Δ 216 ΚΙΧΝΕ: Οι στρατιώτες είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι στρατιώτης Υγειονομικού στον Λ/Δ 216 ΚΙΧΝΕ, στο στρατιωτικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο εδρεύει στο στρατόπεδο Πατσούκα. 
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έρθω σε τόσο δύσκολη θέση, ώστε να συντάξω το παρόν κείμενο. 
Οι υπηρεσίες τις οποίες καλούμαστε να επωμιστούμε, ως στρατιώτες υγειονομικής μονάδας στο εν λόγω στρατόπεδο, μας έχουν οδηγήσει σε συνθήκες εξαθλίωσης. 
Πιο συγκεκριμένα, είμαστε 17 άτομα προσωπικό για 14 υπηρεσίες, ενώ καθημερινά βρισκόμαστε στα πόστα εργασίας μας στο νοσοκομείο! 
Ως εκ τούτου, 11 από εμάς έχουν ήδη υπερβεί, και ορισμένοι κατά πολύ, τις 19 υπηρεσίες για τον μήνα Ιούλιο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. 
Παρά τις συστηματικές προσπάθειες των στελεχών του λόχου και της μονάδας μας, οι οποίοι μετέφεραν τα δίκαια και λογικά αιτήματα μας στους κατά ιεραχική σειρά ανωτέρους τους, για ελάφρυνση υπηρεσιών, προγραμματισμό θερινών αδειών και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας των στρατιωτών, οι Αρμόδιοι Ιεραρχικά Αδιαφόρησαν.
Αν συνεχιστεί έτσι η ισχύουσα κατάσταση, πολλοί από εμάς δεν θα μπορέσουμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους και να ξεκουραστούμε, έστω για λίγες μέρες, γεγονός που το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα αυτή τη στιγμή και στα μάτια μου είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του στρατοπέδου στο εγγύς μέλλον. 
Η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί σε όλους μας...

Απαιτούμε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις της Ιεραρχίας προκειμένου να δοθούν λύσεις, προς αποφυγήν των χειρότερων που μπορεί να ακολουθήσουν σύντομα τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία των στρατιωτών του Λόχου Διοικήσεως 216 ΚΙΧΝΕ. 

Το Δ Σώμα Στρατού και το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες;
Αποκαλύπτεται ότι και οι συνφάνταροι είναι θύματα της αδίστακτης κυβερνητικής πολιτικής που αδειάζει τα νοσοκομεία για να βρει γιατρούς και νοσηλευτές για τα Εμβολιαστικά Κέντρα. 
Απαιτούμε την λήψη μέτρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου