Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Στρατόπεδο Καραϊσκάκη Β Μ.Φ.Α.Τ: οι Αξιωματικοί βρίζουν τους εξοντωμένου φαντάρους που λιποθυμούν από την κούραση-τα βύσματα όμως περνούν καλά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλησπέρα σας στέλνω ως στρατιώτης που κάνω την θητεία μου στο στρατόπεδο του Χαϊδαρίου Καραϊσκάκη Β μονάδος Μ. Φ. Α. Τ για να σας μεταφέρω το τι περνάνε οι στρατιώτες στο στρατόπεδο. 
Καταρχάς τα περισσότερα στελέχη μιλούν απαξιωτικά ως προς τους στρατιώτες διατάζοντας και υπενθυμίζοντας ότι είναι "ανώτεροι" και θα κάνουμε ότι μας πουν. 
 Οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές: δεν υπάρχει ρεύμα πολλές φορές, οι θάλαμοι μέσα βράζουν και κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτό! 
Οι υπηρεσίες γίνονται με αντίξοες συνθήκες λόγω του καιρού που επικρατεί, αλλά παρόλα αυτά οι αγγαρείες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. 
Βγάζουν συνέχεια ανεφερόμενους τους στρατιώτες στην υπηρεσία του περιπόλου επειδή δεν εκτελέστηκε σωστά, γιατί φέρανε 2 υπογραφές αντί για 3, που είναι.
Και με το θερμόμετρο της θερμοκρασίας να αγγίζει τους 40 βαθμούς. Υπάρχει εμπλοκή αλλά παρ' όλα αυτά κάποια άτομα καταφέρνουν και έχουν εξόδους συστηματικά, ενώ όλοι οι άλλοι κάθονται έως και 10 μέρες μέσα έχοντας μόνο ένα υπηρεσιακό ανά 3 μέρες. 
Οι υπηρεσίες που γίνονται είναι άδικες ως προς τους στρατιώτες διότι δεν ανακυκλώνονται και μονίμως κάποιοι κάνουν τις ίδιες υπηρεσίες.
'Οπως άγημα στην Ακρόπολη όπου πηγαίνουν για μια ώρα και μετά πηγαίνουν σπίτι τους, ενώ οι υπόλοιποι κάνουν περίπολο και πύλη συνεχώς με ώρες το ξημέρωμα, χωρίς να μπορούν να κοιμηθούν και σωστά λόγω ζέστης.
Κάνοντας ανυπόφορη την θητεία.
Όλα αυτά γίνονται εν γνώση των Αρμοδίων Αξιωματικών της μονάδας.
Σε άγημα στρατιώτης λιποθύμησε και ο αρμόδιος Αξιωματικός ανάφερε να μην πουν τίποτα για αυτό το γεγονός για να μην βλάψει την εικόνα του στρατοπέδου. 
Ο οποίος στρατιώτης κατέρρευσε λόγω των συνεχόμενων υπηρεσιών και της κούρασης.

Όλες αυτές τις καταγγελίες τις επιβεβαιώνει το ΓΕΣ;
Άλλο ένα εργασιακό γκέτο, με επικίνδυνες και απάνθρωπες συνθήκες, με Βυσματικρατεία και Διακρίσεις.
Άλλη μια Ντροπή του Ελληνικού Στρατού.
Τι θα κάνουν με τον καύσωνα; 
Που είναι τα μέτρα που υπόσχεται το Υπουργείο Άμυνας;
  Εμείς Απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες τους.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου