Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

282 ΤΕ Κω: Η Αυθαιρεσία και ο Αυταρχισμός είναι Καθημερινότητα-Αγωνία των στρατιωτικών να μας πείσουν ότι δεν έχουμε Δικαιώματα!


Το καψόνι είναι χαρακτηριστικό όλων των στρατών και μέσο για την Υποταγή και Πειθάρχηση της Νεολαίας-ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Άλλη μια μέρα αδικαιολόγητα δύσκολη ξημέρωσε στο 282 ΤΕ στην Κω. Σήμερα το
πρωί, ενώ είχε οριστεί βολή στις 7:30 π.μ. και αντί να διευκολυνθεί η διαδικασία του πρωινού και της ετοιμασίας, το "ορεξάτο" στέλεχος ήθελε μέχρι τις 6:20 π.μ. να είμαστε όλοι έτοιμοι. Μάλιστα επέμενε εμμονικά "μέχρι να έρθουν όλοι, θα κάτσετε εδώ" οπότε μείναμε για 40 λεπτά να περιμένουμε τους υπόλοιπους που ενδεχομένως να μην είχαν αντιληφθεί και τι συνέβαινε, καθότι αυτό πρώτη φορά συνέβη. 

Ήταν μια επίδειξη δύναμης καθώς μπήκε η νέα σειρά χθες και ήταν μάρτυρες αυτού του σκηνικού δείχνοντας ξεκάθαρα ότι "έτσι γίνονται τα πράγματα στον ΕΣ" και ότι ουσιαστικά δεν έχουν κανένα δικαίωμα και οποιοδήποτε λάθος τιμωρείται.

Φυσικά το αιώνιο θέμα ότι "είσαι νέος/ έχεις ΣΠΕΝ ακόμα και πρέπει να μάθεις γι' αυτό στα κάνουν άμα παλιώσεις θα περάσουν όλα " συνεχίζεται και καλλιεργείται λες και αυτό δικαιολογεί οποιαδήποτε συμπεριφορά . 

Αποτέλεσμα ήταν να μη φανέ πρωινό οι περισσότεροι συνάδελφοι μέσα στη φούρια τους καθότι στους θαλάμους βρίσκονται 70 άτομα και τα εξυπηρετούν 3 τουαλέτες. 

Να απευθυνθούν τελικά στο ΚΨΜ για να φάνε ή να μη φάνε καθόλου. Για ακόμα μια φορά φαίνεται η παντελής ανικανότητα του Ελληνικού Στρατού να κάνει τα στοιχειώδη ώστε να μην υπάρχει αυτή η μόνιμη ταλαιπωρία σε βάρος των στρατευμένων.

Το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις καταγγελίες.

Εμείς το επαναλαμβάνουμε:

Οι φαντάροι έχουν στον Στρατό Δικαιώματα.

Μπορούμε και πρέπει να Αγωνιστούμε με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Να απευθυνόμαστε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ σε κάθε περίπτωση Αυθαιρεσίας, Παρανομίας, Αυταρχισμού, Εκμετάλλευσης και Καταπίεσης, Κατάχρησης Εξουσίας και Τρομοκρατίας.

Συνφάνταροι μόνο με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, με τη δημοσιοποίηση των καταγγελλιών και το Κίνημα μέσα και έξω από το Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου