Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Και ο «Σπάρτακος» στις αντινατοϊκές διαδηλώσεις

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Και ο «Σπάρτακος» στις αντινατοϊκές διαδηλώσεις

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος ενώνει την «φωνή» του με το αντιπολεμικό κίνημα και συμμετέχει στις αντινατοϊκές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται αύριο και μεθαύριο από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΠΟ, ΔΕΑ, ΕΚΚΕ, Κόκκινο Νήμα, ΝΑΡ και νΚΑ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, το ΚΚΕ (μ-λ), η Ταξική Αντεπίθεση και άλλοι.

«Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ -που συμμετέχει στον ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ- χαιρετίζει αυτή την πολύ σημαντική κινητοποίηση του Αντιπολεμικού Κινήματος ενάντια στο ΝΑΤΟ σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα», επισημαίνει στην ανακοίνωση που ανέβασε στην ιστοσελίδα του προσθέτοντας ότι «Με αντιπολεμικές αντιΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις και άλλες παρεμβάσεις απαντά το εργατικό λαϊκό και αντιπολεμικό κίνημα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, που διεξάγεται 29-30 Ιούνη. Με βασικά αιτήματα την απεμπλοκή από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το διώξιμο των αμερικάνικων βάσεων και την κατάργηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, την έξοδο από το ΝΑΤΟ και τη διάλυσή του, την εναντίωση στον επικίνδυνο και άδικο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις διοργανώνουν μια σειρά κινητοποιήσεις».
Οι αυριανές κινητοποιήσεις, όπως αναφέρεται, θα γίνουν στις ακόλουθες πόλεις:Αθήνα: Συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 7 μ.μ. και πορεία στη Βουλή, στα γραφεία της ΕΕ και στην Αμερικανική πρεσβεία.
Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Βενιζέλου 7 μ.μ.
Πάτρα: Πλατεία Γεωργίου 7 μ.μ.
Γιάννενα: Περιφέρεια Ηπείρου 7 μ.μ., συγκέντρωση και πορεία
Ηράκλειο: Λιοντάρια 7 μ.μ.
Τρίκαλα: Πλατεία Ρήγα Φεραίου 8 μ.μ.
Καρδίτσα: Κεντρική πλατεία 8 μ.μ.
Λέσβος: Πλατεία Σαπφούς 7 μ.μ.
Ηγουμενίτσα: Πεζόδρομος 7:30 μ.μ.
Λευκάδα: παρέμβαση με μοίρασμα προκήρυξης στον Άγιο Μηνά

Κινητοποιήσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας, αλλά και σε πολλές ακόμα περιοχές.

Στα Χανιά η συγκέντρωση θα γίνει στις 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Αγοράς στις 7 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου