Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

180 ΧΩΚ Καπανδρίτι: Κύμα Φυγής και Αναβολές σε ένα από τα πιο μαύρα στρατόπεδα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από 180 ΧΩΚ Καπανδρίτι 
Ένα από τα χειρότερα στρατόπεδα της Αθήνας που θέλουν να επικρατεί ένα κλίμα φόβου στους φαντάρους! 
Οι ποινές είναι πολλές και αυστηρές, κάποια στελέχη εξαντλούν την αυστηρότητα τους πάντα με την απαραίτητη κάλυψη.
Επικρατεί μεροληψία και Ειρωνεία και δεν δείχνουν κατανόηση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες στην ζωή τους εκτός στρατοπέδου. 
Ακούγονται πολλά και θα έπρεπε να προβληματίσουν και προκαλέσουν την παρέμβαση των στρατιωτικών αρχών, καθώς διακρίσεις γίνονται στη βάση άθλιων ανταλλαγμάτων.
Αυτά αναφέρουν οι καταγγελίες.
Παραθέτοντας ένα απλό παράδειγμα:
κόβονται σε άτομα που όντως τις έχουν ανάγκη φοιτητικές/αγροτικές άδειες και μας υποχρεώνουν να παίρνουμε τις κανονικές μας άδειες, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν άλλοι στρατιώτες λόγω «συμπαθείας». 
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι φεύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με μεταθέσεις και πολλοί που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα φεύγουν με αναβολή. 
Συνεπώς το στρατόπεδο είναι κάθε τόσο σε εμπλοκή.
Οι έξοδοι είναι λιγοστές, χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα. Συγκεκριμένα την τελευταία βδομάδα λόγω της αλλαγής διοίκησης οι στρατιώτες κάθε πρωί εκτελούν χρέη εργατών (υπερβολικές απαιτήσεις μέσα σε μια βδομάδα) ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται 5-6-7 μέρες μέσα στο στρατόπεδο για υπηρεσίες.
Με αποτέλεσμα οι μισοί να έχουν αρρωστήσει, ενώ οι άλλοι μισοί να βρίσκονται υπό κατάρρευση!
Ακόμα και οι έξοδοι είναι μικρές χωρίς να προλαβαίνεις να κανείς τίποτα λόγω των απαράδεκτων συγκοινωνιών, κάτι που επηρεάζει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των στρατιωτών! 
Αυτά γίνονται στο "μαύρο" στρατόπεδο της Αττικής.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Απαιτείται η παρέμβαση της Ιεραρχίας.
 Καλούμε τους συνφάνταρους να Αγωνιστούν, να έρθουν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να απαιτήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες.
Υπολογίζουν την Δημοσιότητα οι στρατιωτικοί.
Πρέπει να Αγωνιστούμε, πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή με κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Το στρατοπεδο κλεινη και παει κρητη και γινεται χαμος με τα βυσματα,ποιος θα στυλει ποιον και παει λεγοντας απο την αλλη αξιωματικη και αλλα γερα βυσματα θελουν να παραμηνουν και να διωξουν αλλη μοναδα στην θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωκ ανεκαθεν λενε τους υπολοιπους βλαχους και μας θεωρουν χαζους τα αλλα στελεχη στα νησια και οπου πανε,γιατι ξαναγυρνανε μετα απο 2-3 χρονια (τα βυσματα) και τους υπολοιπους που θελουν να πανε μεταθεσει γενικός μας παρατανε για χρονια 10+ και 12 σε αλλο νησι και σου λενε <> απλα κατι 5000μιλια ποιο κατω και οχι στερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή