Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από162 Α/Κ ΜΒΠ Γιαννιτσά: Μαύρη μονάδα που κυριαρχεί ο Φόβος και η Τρομοκρατία

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η αλήθεια είναι χειρότερη από αυτά που γράφονται. 
Στις συζητήσεις που κάνουμε μεταξύ μας οι φαντάροι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός ακολουθεί τις εντολές ανώτερων του, η τρομοκρατία και ο φόβος που καλλιεργεί στοχεύει να μας έχει στον έλεγχο του. 
Είναι κοινό μυστικό ότι Ανώτεροι Αξιωματικοί αναπτύσσουν σχέσεις με κυβερνητικούς βουλευτές της περιοχής προκειμένου να παραμείνουν Αμετάθετοι. 
Η εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων γίνεται με αυτό τον τρόπο για να τρομάξουν τους νέους συναδέλφους. 
Η μονάδα δεν είναι απλά μαύρη, είναι άστα να πάνε. 
Ελάχιστοι θέλουν να πάνε εκεί και ας είναι από τον νόμο Πέλλας.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο για να μην πάνε. 
Συγκεκριμένος αξιωματικός καλλιεργεί τη Πολεμοκαπηλεία και χειροτερεύει την εκπαίδευση μας, κάνοντας την πιο "πολεμική"!  
Οι ανώτεροι του τον καλύπτουν. 
Εδώ ταιριάζει η παροιμία "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". 
Αν προσέξατε δηλώσεις ενός ανώτερου της περιοχής ότι είμαστε έτοιμοι να στείλουμε στρατό όπου ζητήσει το ΝΑΤΟ. 
Δηλαδή σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο όπως αυτόν στην Ουκρανία π.χ. Απαιτούμε:
Εδώ και τώρα μείωση υπηρεσιών και τιμητικές άδειες στους στρατιώτες που δοκιμάζονται και οικονομικά και ψυχολογικά.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλουμε να θίξουμε ιδιαίτερα ορισμένες πτυχές της Επιστολής του συναδέλφου.
Καταρχήν, φωτίζει το τιπραγματικά συμβαίνει στον Στρατό, τι είναι ο Στρατός της Συναλλαγής, της Διαπλοκής, της Ανισότητας και των Διακρίσεων.
Έχει σημασία όμως να δούμε ότι ο συνάδελφος συνδέει την καλλιέργεια κλίματος Φόβου και Τρομοκρατίας με την ένταση της πολεμικής προετοιμασίας που μεταφράζεται σε επιπλέον πίεση των συνφάνταρων.
Αλήθεια, για ποιους πολέμους μας ετοιμάζουν.
Από τη μια μεριά συνφάνταροι έχουμε το άθλιο κυνήγι προσφύγων/μεταναστών στον Έβρο.
Από την άλλη μεριά είναι η εμπλοκή/συμμετοχή της Ελλάδας στις πολεμικές προετοιμασίες του ΝΑΤΟ, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι πολεμά εναντίον του Πούτιν και επιχειρεί να στείλει Στρατοδικείο φαντάρο που καταδίκασε σε επιστολή του την συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τέλος, είναι η ένταση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων/εναέριων διαδρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Εμείς Απαντάμε:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για την ελληνική ολιγαρχία, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες-μετανάστες
ΔΕΝ ΣΠΑΜΕ Απεργίες και δεν Καταστέλλουμε εργατικούς αγώνες και κοινωνικά κινήματα.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com  

3 σχόλια:

  1. Μαυρη ειναι επειδη δεν υπαρχει οργανωσει και αξιωματικους που να εχουν παει και σε αλλη μοναδα της ελλαδος απο τους παραμενονταις ετων,καθε χρονο αλλα και αλλα μια χαρα μοναδα ειναι αρκει ο καθενας να μην ασχολειται συνεχεια με σαχλαμαρες αρκει να υπαρχει σεβασμος στην καθαριοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας χαλαρώσουν λίγο εκεί στα Γιαννιτσά τα στελέχη. Σε εσωτερική μετάθεση βρίσκονται, δεν είναι ούτε στον Έβρο, ούτε στα νησιά. Οπότε ας μην το παίζουν πολεμοχαρείς και μάχιμοι. Χειριστές στυλό και χαρτιών Α4 είναι. Σφουγγοκωλάριοι των πολιτικών. Επίσης μήνυμα προς όλους τους συναδέλφους που βάζουν βύσμα για να πάνε στα Γιαννιτσά μόνο και μόνο για να βρίσκονται κοντά στον τόπο τους, χωρίς να έχουν σοβαρό λόγο, οικονομικό, οικογενειακό κλπ, να ξέρουν ότι πέφτουν κι οι ίδιοι στη λούπα που τρέφει τον μιλιταριστικό-πολιτικό φαύλο κύκλο. Αυτά. Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή της ανάρτησης σας θα ήθελα να προσθέσω πως ο ανώτερος αξιωματικός της 162 απειλεί ακόμη κι αν βρεθούν στον προαύλιο χώρο του διοικητηρίου εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά οι στρατιώτες. Στην αναφορά ανακοίνωσε πως θα τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Κύριε αξιωματικέ, με τι θάρρος, με τι δύναμη και με τι κουράγιο θα συνεχίσουν την θητεία τους οι στρατιώτες μας; Με ψεύτικες ελπίδες δίνοντάς τους άδειες που με τον κόπο τους προσφέρουν στην μονάδα και στο τέλος τις αποσύρετε; Κλείνοντας, θα θέλαμε να γνωρίζουμε για ποιον λόγο υπάρχουν τα παγκάκια από τη στιγμή που απαγορεύετε τη χρήση τους έξω από τον θάλαμο των θαλαμιζόμενων στρατιωτών μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή