Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Έβρος: Τι ρόλο παίζουν οι Τραμπούκοι με τα Μαύρα της Στρατονομίας εναντίον φαντάρων, πολιτών και προσφύγων;

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε τα εξής:

Σε νεώτερη ανταπόκριση τους οι συνάδελφοι περιγράφουν ότι στο Έβρο επιβάλλεται ένα καθεστώς Στρατιωτικοποίησης και Ολοκληρωτισμού, που καταρχήν στρέφεται εναντίον σε φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη, πολίτες και πρόσφυγες-μετανάστες.
Ένα καθεστώς που εκκινεί από τις κατευθύνσεις και τις διαταγές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Παρά τις όποιες αυθόρμητες αντιδράσεις ορθώνονται, στο βαθμό που δεν αποτελεί ζήτημα καταγγελίας από τους κοινωνικούς φορείς και τις συλλογικότητες  του κόσμου της εργασίας, γίνεται κανονικότητα και βρίσκει την Αποδοχή...
Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά;

Άνδρες της Στρατονομία, φορώντας μαύρες στολές που δεν φέρουν σήμα με το όνομα τους, αλλά έναν πενταψήφιο αριθμό -για να μην κινηθείς εναντίον τους- σταματούν αυτοκίνητα πολιτών και στρατιωτικών.
Αλήθεια, από ποιες διαταγές και Στρατιωτικό Κανονισμό προβλέπονται όλα αυτά;
 
Ας δούμε εναντίον ποιων στρέφονται.
Καταρχήν, ελέγχουν στρατιωτικά οχήματα.
Σταματούν στρατιωτικούς που επιβαίνουν σε πολιτικά οχήματα.
Αυτό συμβαίνει παράτυπα γιατί εκτός στρατοπέδου τον όποιο έλεγχο διεξάγει η Τροχαία.  
Ιδιαίτερα στοχεύουν όσους φορούν παντελόνια και μπουφάν παραλλαγής.
Τους τρομοκρατούν και με πρόσχημα ότι φορούν παράνομα στολές παραλλαγής, προχωρούν σε ελέγχους και απειλούν με μηνύσεις.
Ποιος η Στρατονομία;
Τέλος, σταματούν οχήματα που θεωρούν ύποπτα για διακίνηση προσφύγων-μεταναστών.
Ενώ θα έπρεπε απλώς να ενημερώσουν τις Αστυνομικές Αρχές.... 

Στην Νέα Τάξη που επιβάλλει ο Στρατός στον Έβρο, Στρατονόμοι ντυμένοι στα μαύρα, κυκλοφορούν με αυτοκίνητα που έχουν κατασχεθεί, που δεν έχουν τις χαρακτηριστικές  πινακίδες τους Ελληνικού Στρατού, αλλά συμβατικές πινακίδες.

Οχήματα που κυκλοφορούν Παράνομα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, ενώ είναι Ανασφάλιστα.  
Ουσιαστικά βλέπουμε μια αναβαθμισμένη Αστυνόμευση από την Στρατονομία και συνολικά το Δ Σώμα Στρατού.
Παράτυποι έλεγχοι, από Παράτυπα οχήματα και Στρατονόμους  ντυμένους Παράτυπα.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι Στρατονόμοι Οπλοφορούν και κυκλοφορούν  ανάμεσα σε πολίτες.
Ακόμη και μέσα στην Αλεξανδρούπολη!
Χωρίς βεβαίως να έχουν καμιά Δικαιοδοσία...

 Δεν θέλουμε να σταθούμε στις Παρατυπίες αλλά να αναδείξουμε το πως εφαρμόζεται στον Έβρο το Δόγμα Εθνικής Ασφάλειας, με την αντιμετώπιση των θεωρούμενων Ασύμμετρων Απειλών από το αστικό καθεστώς εξουσίας και το κράτος του.
Και στον Έβρο συναντούμε όλες τις διαστάσεις της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας:
τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό,
την εμπλοκή-συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να αναγνωρίζουν στην περιοχή στρατηγική σημασία για τα συμφέροντα τους
τις ασύμμετρες απειλές, δηλαδή την τοπικά εθνική και θρησκευτική μειονότητα, τους πρόσφυγες-μετανάστες, τα κοινωνικά κινήματα και τις συλλογικότητες του κόσμου της εργασίας που θα αμφισβητούσαν τους σχεδιασμούς αστικής οικονομικής ανάπτυξης .

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε μαζική, μαχητική παρέμβαση των εργαζομένων, του συνόλου της νεολαίας και των φαντάρων, ώστε με Αντιπολεμικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Απλα τα πραγματα ειναι τα τσιμπουκια του στρατου και για να γλιτωνουν υπηρεσιες και παρανομα δεν ειναι η παραλλαγες ουτε αυτο δεν ξερουν τα ζωα και δεν εχουν βγαλει υπηρεσιακο σημειωμα που να λενε οτι απαγορεύτε να βγαινουν με παραλλαγες και μηνυση δεν μπορει να σε κανει κανενας αλλα απλα το λενε τα ζωα για την μαγκια τους ,εκεινη την στιγμή καλης την αστυνομια και τους κανεις μυνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή