Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Κλείνει Φυλάκιο με πυρομαχικά Μεραρχίας; Αδιαφορούσαν για τις προειδοποιήσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μέχρι που ήρθε η Καταστροφή

Πόσο κοντά φτάσαμε την ανατίναξη μιας ακόμη αποθήκης πυρομαχικών;
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου και του ΑΓΕΣ Χουδελούδη.
Δεν θα αναφέρουμε ποιο Φυλάκιο είναι.
Δεν θα αναφέρουμε ποιας Μεραρχίας τα πυρομαχικά φυλάσσονταν εκεί.
Θέλουμε όμως να θυμίσουμε στον εργαζόμενο λαό μας που επιβαρύνεται με το τεράστιο οικονομικό κόστος.
Θέλουμε να θυμίσουμε στον εργαζόμενο λαό μας που επιχειρούν να παραπληροφορήσουν και χειραγωγήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ποια είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, ποια είναι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Γιατί πριν έρθει η Καταστροφή τους είχαμε προειδοποιήσει.
Οι αγωνιζόμενοι φαντάροι και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε έξι (6) τους επιστολές καταγγελίας που δημοσίευσε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είχαν επισημάνει τον Κίνδυνο.
Αλλά Υπουργοί και Στρατηγοί δεν λογαριάζουν την Ανθρώπινη ζωή.
Ήρθε λοιπόν η Καταστροφή για να αποκαλύψει το πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική τους, το πόσο Επικίνδυνη είναι η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με πρόσφατη ανταπόκριση συνφάνταρων και χαμηλόβαθμων στελεχών πρόκειται να κλείσουν Φυλάκιο με τα πυρομαχικά κρίσιμης Μεραρχίας.
Καταστράφηκε η περίφραξη,
τα καμουφλάζ, τα καλώδια της ΔΕΗ,
οι κάμερες φύλαξις.
Με μεγάλο οικονομικό κόστος.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Αναρωτιόμαστε, οι Επιθεωρήσεις και οι Επισκέψεις του πρώην ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά τι ρόλο παίζουν;
Όχι τίποτε άλλο αλλά ο πρώην ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιάς φιλοτεχνεί το προφίλ του αποτελεσματικών πολιτικού....
Ορίστε τα αποτελέσματα του περάσματος του από το Υπουργείο Άμυνας!
Συνάδελφοι, μόνο Εμείς, με τους συλλογικούς μας αγώνες θα Υπερασπίσουμε την Υγεία και την Ζωή μας.
Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους συνφάνταρους να Ψηφίσουν την   Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με υποψήφιο τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που στηρίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .  Να στηρίξουν τους συνδυασμούς της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς σε Δήμους και Περιφέρεις Παννελαδικά.

Καλούμε τους συνφάνταρους που μαζί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Ν.Χαρδαλιά στις Περιφερειακές Εκλογές. Να καταδικάσουν την αστική-ταξική πολιτική που εκπροσωπεί  και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, την Ευρώπη Φρούριο, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, εμπλέκοντας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς . Να καταδικάσουν το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που μας Απειλεί και διεξάγει Υβριδικούς Πολέμους καθώς θεωρεί και αντιμετωπίζει τα κοινωνικά κινήματα, τους πρόσφυγες-μετανάστες-μειονότητες ως Ασύμμετρες Απειλές

Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
  

2 σχόλια:

  1. Με αλλα λογια εφαγαν λεφτα για ολα αυτα που επρεπε να γινουν και δεν εγιναν ποτε αλλα με φτηνιαρικα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους νοιαζει και ΟΥΤΕ προκειται να ασχοληθουν με την ασφαλεια πρωσοπικου αλλα με τις παραλογες προφορικες εντολες ,εαν γινει κατι θα ειναι καλυμμένη και μπορουν να αλλαξουν την διαταγη , εαν τυχει και γινει καποια καταστροφη και πεθανουν καποια ατομα θα κανουν χαρτια για δηθεν να κανουν της αποθηκες ποιο ασφαλες (που δεν θα γινει ) και θα φτιαξουν την λεσχη η θα τα φανε αλλου και απλα θα τα ριξουν ενα απλο βαψιμο χωρις λειτουργικη δεξαμενη νερου (που θα ειναι μικρη ..καπως επρεπε να φανε απο καπου ) που το μεγεθος της θα επρεπε να ειναι τεραστια και οχι απλα μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή