Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τι Υποκρισία, τι κροκοδείλια δάκρυα; ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος κυκλοφορεί στου Παπάγου με θωρακισμένο όχημα και συνοδεία αλλά η αποστολή στην Λιβύη φορτώθηκε σε άθλιο πούλμαν!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχει δεχτεί πολλές καταγγελίες από συγγενείς, φαντάρους και χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς που αποκαλύπτουν το πως έγινε αυτή η δολοφονική αποστολή στην Λιβύη και το πραγματικό ζητούμενο για το ελληνικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας από αυτή τη δήθεν ανθρωπιστική αποστολή.
Όλοι, με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο αντιλαμβάνονται ότι στον στρατό είναι αναλώσιμοι.
Υπουργοί και στρατηγοί στέλνουν ως πρόβατα στην σφαγή στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε πολεμικές ζώνες, ενώ για τους εαυτούς τους εξασφαλίζουν πλήθος προνομίων.
Είναι δυνατόν ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος να κάνει τη διαδρομή Παπάγου - Πεντάγωνο με θωρακισμένο όχημα και συνοδεία, αλλά να μετακινούν στην Λιβύη του ISIS, των μισθοφόρων, δουλεμπόρων, των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και του εμφυλίου των πολεμάρχων την ελληνική στρατιωτική αποστολή με ένα άθλιο πούλμαν;
Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος που αναρτά φωτογραφίες της αποστολής (!), ενώ τα FAKE NEWS κυριάρχησαν στην ενημέρωση για τα δραματικά γεγονότα από το Υπουργείο Άμυνας...
Και μετά από όλα αυτά η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Τα κροκοδείλια δάκρυα!  
Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Βούλγαρη, του 27χρονου στρατιωτικού που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της Λιβύης. γράφουν οι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι! 
Με τιμές ήρωα ο αποχαιρετισμός....
Στην κηδεία του Γιώργου Βούλγαρη παρέστη ο Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης Υφυπουργός Άμυνας, αλλά και ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Επιπλέον το παρών έδωσαν: 
ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγο μετά η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απένειμε στον Γιώργο Βούλγαρη τιμητικά, τον ανώτερο βαθμό του Συνταγματάρχη.

Πηγή βίντεο: Live News (Mega)

Οι στρατιωτικοί και οι ΕΠ.ΟΠ. του Ελληνικού Στρατού πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και εμπρός, Υποχρεωτικά αν δεν δελεαστούν από τα ευρώ, θα συμμετέχουν σε στρατιωτικές αποστολές σε πολεμικές ζώνες στην Αρμενία και την Ουκρανία, στη Λιβύη και το Μάλι.
Η Συμμετοχή και η Εμπλοκή τους σε ιμπεριαλιστικές αποστολές θα πληρωθεί με αίμα.
Το δικό τους αίμα...
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
-Καλούμε την νεολαία να Μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ και στρατιωτικός
-Να Αποχωρήσουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις που τους θέλουν Μπράβους επιχειρηματιών, κρατικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, κυνηγούς προσφύγων και καταστολείς κοινωνικών κινημάτων. 
Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου