Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Μεθυσμένοι μισθοφόροι στρατιώτες του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Ford» γρονθοκόπησαν μαθήτριες

Για άλλη μια φορά οι πολίτες της Κρήτης βίωσαν τις συνέπειες της ελληνο-αμερικανικής πολεμικής συμμαχίας και της ανάπτυξης που περιέγραψε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, η οποία βασίζεται στη "φιλοξενία" των μισθοφόρων στρατιωτών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, στην παρουσία των βάσεων και αμερικανικών δυνάμεων.
Το Σάββατο το βράδυ Μισθοφόροι του πληρώματος του “USS Gerald R. Ford” επιτέθηκαν σε δύο ανήλικες μαθήτριες, χαστουκίζοντας και γρονθοκοπώντας τες.
Δεν είναι το μόνο επεισόδιο τραμπουκισμού.
Και άλλες φορές η ανάπαυλα των αμερικανικών στρατευμάτων προκάλεσε τέτοιου είδους βίαια περιστατικά. 
Με δέλεαρ τα δολάρια το ελληνικό κράτος και ο επιχειρηματικός κόσμος δείχνουν ανεκτικότητα, μετατρέποντας τα Χανιά σε Τρούμπα.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που χειροκροτεί "καθώς ήρθε το αιματοβαμμένο δολάριο..."  
Είναι το ελληνικό αστικό κράτος που για να ικανοποιήσει τις επιδιώξεις της άρχουσας τάξης του έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ.
Εμείς καλούμε τον λαό μας να πρωταγωνιστήσει στο Αντιπολεμικό κίνημα για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να ακυρωθούν οι πολεμικές συμφωνίες με ΗΠΑ, Γαλλία και Ισραήλ, να μπλοκάρουμε τους τυχοδιωκτισμούς του ελληνικού κράτους και τα κερδοφόρα σχέδια της ελληνικής άρχουσας τάξης που βαφτίζονται "εθνικά συμφέροντα" και απαιτούν από εμάς να γίνουμε κρέας στα κανόνια τους. 

Καμιά στήριξη στο κράτος Κατακτητή Ισραήλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου