Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Πολεμική Αεροπορία: ΕΔΕ για το video με την κατάχρηση εξουσίας

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η Υποκρισία κυριαρχεί στο ΓΕΑ.
Αμέσως διέταξαν ΕΔΕ γιατί ένα τζιπ κατέστρεψε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Μήπως όμως μπορεί να μας πει ο ΑΓΕΑ Μπουρολιάς τι γίνεται με την έρευνα για την Καταστροφή της αποθήκης πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο;
Ποιο είναι το μέγεθος της καταστροφής και ποιο το υπέρογκο κόστος;
Φυσικά κανείς Ανώτατος και Ανώτερος Αξιωματικός δεν παραιτήθηκε και ετοιμάζουν τον Αντιπτέραρχο Μπουρολιά για επόμενο ΑΓΕΕΘΑ.
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΑΓΕΑ που αδιαφόρησε εντελώς για την Αυτοκτονία της 29χρονης Υπαξιωματικού στην 110 ΠΜ και καμιά ΕΔΕ δεν διέταξε για τη Δολοφονίας της.
Νέα Επιστολή Καταγγελίας από το μόνιμο προσωπικό στην 116 ΠΜ στον Άραξο.
Ο ΓΕΑ Μπουρολιάς τι θα κάνει;

Πολεμική Αεροπορία: ΕΔΕ για το video με την κατάχρηση εξουσίας
Πολεμική Αεροπορία: ΕΔΕ για το video με την κατάχρηση εξουσίας διέταξε χθες ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.
Ένορκη Διοικητική εξέταση για το βίντεο που δείχνει κάποιο στέλεχος να διατάσσει καταστροφή υλικού με ανορθόδοξο τρόπο και κυρίως κάνοντας κατάχρηση εξουσίας, διέταξε χθες ο Αρχηγός ΓΕΑ Θ. Μπουρολιάς.

Στο video που αποκάλυψε το Armyvoice.gr αποτυπώνεται ένα τζιπ της Πολεμικής Αεροπορίας να καταστρέφει οθόνη υπολογιστή, περνώντας από πάνω της.

Προφανώς δεν πρόκειται για κάποιου είδους άσκησης, καθώς ακούγεται ένα άτομο να δίνει εντολή στον οδηγό του οχήματος να καταστρέψει την οθόνη και αυτός αντιδρά λέγοντας ότι είναι αμαρτία. Ωστόσο το άλλο άτομο φαίνεται να δίνει διαταγή και ο οδηγός να υπακούει σε αυτήν αν και επιμένει ότι είναι αμαρτία.

Από το βίντεο προκύπτει κατάχρηση εξουσίας, καθώς η εντολή που δίνεται να περάσει το τζιπ πάνω από μια οθόνη υπολογιστή με σκοπό να την καταστρέψει, είναι σαφώς πέραν κάθε λογικής. Πρόκειται σαφώς για έλλειψη συνείδησης και παντελή απουσία αίσθησης ευθύνης για την περιουσία του κράτους και του φορολογούμενου πολίτη.

Επιπλέον η εικόνα, αμαυρώνει τις την εικόνα που χτίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για τα «πράσινα στρατόπεδα» και προσπαθούν να προσαμροστούν σε διαδικασίες πιο φιλικές για το περιβάλλον. Η καταστροφή μιας οθόνης υπολογιστή με αυτό τον τρόπο σίγουρα είναι μια μαύρη κηλίδα στο «πράσινο προφίλ» που καλλιεργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις

Φαίνεται μάλιστα πως για το περιστατικό είχαν γίνει αναφορές, πλην όμως δεν έφθασαν ποτέ στη υψηλά κλιμάκια. Τώρα αναζητούνται και αυτοί που προσπάθησαν να το καλύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου