Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Για γέλια και για κλάματα οι πολεμοκάπηλες δηλώσεις του Μεϊμαράκη! ΔΑΠίτες και ΟΝΝΕΔίτες βύσματα θα υπερασπιστούν το Ισραήλ;

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου,έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή:

«Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί. Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας ,τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής, να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»!

Εμείς θα σεβαστούμε την μεγάλη ηλικία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και θα του θυμίσουμε τρία πράγματα που ξεχνά:
ΞΕΧΑΣΕ να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στην ιρανική πρεσβεία της Δαμασκού.
ΞΕΧΑΣΕ ότι ήταν η κυβέρνηση ΝΔ-Καραμανλή που πρώτη παραχώρησε τον ελληνικό εναέριο χώρο στις αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ για την πραγματοποίηση πολεμικών προετοιμασιών επίθεσης στο Ιράν.
ΞΕΧΑΣΕ ότι επί υπουργίας του στο Υπουργείο Άμυνας, υπήρχε εγκατεστημένος ένας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ, δίπλα στο υπουργικό γραφείο, για να ικανοποιεί τα κομματικά Ρουσφέτια και τις Μετατάξεις ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών από τον Στρατό Ξηράς στην πολύ πιο άνετη Πολεμική Αεροπορία και το Λουφαδόρικο Πολεμικό Ναυτικό.
Τα κομματικά βύσματα της ΝΔ δεν πολέμησαν ούτε θα πολεμήσουν εκτός συνόρων...
Αραχτοί ήταν και είναι στην Οικία των Αρχηγών των Επιτελείων στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, στα Πολεμικά Μουσεία, στον Λυκαβηττό να ανάβουν τα καντήλια!  

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η άρχουσα τάξη αποθρασύνεται και μας απειλεί με τον πολεμικό της τυχοδιωκτισμό, απαιτείται να δυναμώσουμε το Αντιπολεμικό  Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου