Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πολύ Αμερικανάκι αυτός ο Κασσελάκης ρε παιδί μου...

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «καταδικάζει απερίφραστα την επικίνδυνη ιρανική επίδειξη ισχύος σε βάρος του Ισραήλ και εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που θέτουν σε κίνδυνο την περιφερειακή ασφάλεια».
Βέβαια ο Κασσελάκης δεν είχε καταδικάσει τον κατάφωρα παράνομο βομβαρδισμό της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό, με σκοπό τη δολοφονία δυο κορυφαίων αξιωματικών των «Φρουρών της Επανάστασης» μέσα σε προστατευμένο από διεθνείς συνθήκες έδαφος...
Σε συνέντευξή του στο ZARPA RADIO 89,6 χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ «Ιερή αμυντική συμμαχία».
Επίσης, ο Κασσελάκης υποστήριξε στη ίδια συνέντευξή τους κολοσσιαίους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Που σε μεγάλο βαθμό εξυπηρετούν τους πολεμικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενώ καταλήγουν τα περισσότερα σε Αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες.
Πολεμικές βιομηχανίες χρηματοδότες του CSIS.
Ο Κασσελάκης, όπως ο ίδιος τουλάχιστον είπε, στο CSIS, αμερικανικό ινστιτούτο στο κέντρο του αμερικανικού στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.
Υποστήριξε επίσης την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα που εμπλέκει ήδη την Ελλάδα σε μια γενικότερη αναπτυσσόμενη και εξαιρετικά επικίνδυνη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
Μια αποστολή που υπερασπίζει τα συμφέροντα των εφοπλιστών, του Ισραήλ και των ΗΠΑ-ΕΕ, αφού οι Υεμένιοι πλήττουν μόνο σκάφη που κατευθύνονται στο Ισραήλ ή συνδέονται με αυτό, και το πράττουν ζητώντας να τερματισθεί η επιχείρηση στη Γάζα.
Τέλος, θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του, στον ΑΤΝ1 και στην εκπομπή” Καλημέρα Ελλάδα”, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για τη Θήβα και παρουσιαστεί ο ίδιος στο στρατό τόνισε την ανάγκη « εκσυγχρονισμού » του στρατεύματος τόνισε  και Επανέλαβε την άποψή του ότι ο στρατός πρέπει να γίνει επαγγελματικός...
Δηλαδή ο Κασσελάκης οραματίζεται έναν Στρατό Μισθοφόρων Στρατιωτών στρατολογημένων από τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας, που θα σκοτώνουν και θα σκοτώνονται για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα καταδιώκουν πρόσφυγες-μετανάστες και θα καταστέλλουν κοινωνικούς αγώνες.

Τελικά, είναι πολύ Αμερικανάκι αυτός ο Κασσελάκης.
Ένας πλούσιος κουραμπιές που υπηρέτησε για 20 μέρες και εξαγόρασε την υπόλοιπη θητεία!
Ένας πλούσιος κουραμπιές που πετά ατάκες, κάνει λαιφ σταιλ και αγωνιά για την ανάπτυξη των κερδών των Ελλήνων επιχειρηματιών.
   

1 σχόλιο:

  1. Καμία αίθουσα δεν είχε το Στρατόπεδο! Αλλά ετσι είναι οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΕΞΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή