Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

181ΜΚ/Β-Α Πυροβολαρχία: Μεγάλο χώσιμο για τους νηστικούς φαντάρους που πληρώνουν για να έχουν ακόμη και το νερό να πιουν!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
1. Στέλνουμε άτομα σε άλλες πυροβολαρχίες για να τους πάνε καλύτερα οι υπηρεσίες επειδή θεωρητικά δεν έχουν άτομα και πάνε οι υπηρεσίες σε εμάς χειρότερα από ότι σε αυτούς. Τρώμε μετά εμείς χειρότερες εμπλοκές και ξεπερνάμε το όριο των υπηρεσιών που είναι 19 και φτάνουμε τις 21-22 ακόμα και άτομα που είχαν 5 μέρες άδεια.

2. Το νερό της βρύσης είναι μη πόσιμο και τις περισσότερες μέρες του μήνα δεν μας παρέχουν δωρεάν νερό και αναγκαζόμαστε είτε να αγοράζουμε απ έξω είτε να αγοράζουμε από το ΚΨΜ που είναι πιο ακριβό από οποιοδήποτε άλλο στρατόπεδο. Δηλαδή το καλοκαίρι αν αγοράζαμε κάθε μέρα από το ΚΨΜ 2-3 μπουκάλια νερό θα χρειαζόμασταν 30-40€ κάθε μήνα μόνο για το νερό μας.

Τον Ιούνιο μας βγάλανε για άσκηση και τη πρώτη μέρα το μόνο νερό που μας παρείχαν ήταν μια υδροφόρα βρώμικη μέσα στα σκουλήκια και μας λένε να πίνετε από εκεί έχετε παγούρι, αυτό προβλέπετε.

3. Το φαγητό πολλές φορές δεν φτάνει για το προσωπικό. Υπήρξαν μέρες που στελέχη ή φαντάροι δεν φάγανε γιατί δεν ήταν αρκετό για όλους όποτε πάλι να αναγκαζόμαστε είτε να αγοράζουμε από ΚΨΜ είτε να φέρνουμε δικά μας.

3. Αγγαρείες ατέλειωτες μέσα στον ήλιο πολλές φορές μέχρι το μεσημέρι όπως για παράδειγμα τσάπισμα και μάζεμα κλαδιών.

4. Στελέχη που ξεπερνούν το στρατιωτικό επίπεδο και μιλάνε άσχημα προσβάλλοντας πολλές φορές τους στρατιώτες.

5. Ζητάνε συνεχώς από τους ίδιους φαντάρους να πάνε από τη μέριμνα στο σάιτ να κάνουνε ΑΜ επειδή τους λένε ότι έχουν αμάξι.

Επειδή έχουν αμάξι δηλαδή είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν βενζίνη από την τσέπη τους συνεχώς τα ίδια άτομα για να πηγαίνουν να κάνουνε ΑΜ και μετά να γυρνάμε πάλι πίσω για την υπηρεσία τους..

Επίσης τα λεφτά της πυροβολαρχίας αντί να χρησιμοποιηθούν σε σημαντικά προβλήματα και να δοθούν λύσεις, δίνονται αλλού όπως πχ ένα διάστημα που δεν είχαμε νερό αντί να δοθούν τα λεφτά για να φτιαχτεί το πρόβλημα δόθηκαν από την διοίκηση για την αγορά αλυσοπρίονου.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Διοικητής;

Απαιτούμε τον σεβασμό των δικαιωμάτων των συνφάνταρων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Ούτε φαγητό και πόσιμο νερό δεν μπορεί να εξασφαλίσει στους φαντάρους η κυβέρνηση της ΝΔ που ξοδεύει δεκάδες δις ευρώ για αγορά όπλων.
Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΆΡΟΥΣ

Ουσιαστικά μεθοδευμένα οι Αξιωματικοί δεν εξασφαλίζουν φαγητό στους φαντάρους για να τους ωθούν να καταναλώνουν προιόντα από τα ΚΑΨΑ και τα ΚΨΜ
Τα ΚΑΨΑ δεν κόβουν αποδείξεις, ενώ φτιάχνουν σάντουιτς με υλικά από το συσσίτιο των φαντάρων.
Τα κέρδη από τα ΚΑΨΑ -που Αξιωματικοί διαχειρίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο- εννοείται ότι καταλήγουν στην αγορά ανταλλακτικών για τα οχήματα και είδη συντήρησης των μονάδων.
Η οικονομική εκμετάλλευση των στρατιωτών και των λαϊκών οικογενειών εντείνεται.
Πρέπει να αντισταθούμε.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει όλο το κόστος της Υποχρεωτικής στράτευσης μας.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από το Διοικητή και Ταξίαρχο.
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας γυρισουν ολοι απο τα πρατηρια-λεσχες-Κααυ και τις υπολοιπες αποσπάσεις απο το πενταγωνο-ΓΕΕΘΑ -εργοστασιο βασεις κτλπ και θα έχετε κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή