Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Έκτακτος Οικονομικός Έλεγχος στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα

Armyvoice News
Έκτακτος Οικονομικός Έλεγχος στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα για τις υπερτιμολογήσεις στα φαγητά, από την ΑΣΔΥΣ και τη διεύθυνση οικονομικού του ΓΕΣ
«Λαβράκια» μαθαίνουμε ότι βρίσκουν οι αξιωματικοί που κάνουν έλεγχο στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, μετά τα δημοσιεύματα για τις υπερβολικά αυξημένες τιμές στα εστιατόρια.

Η Κατάσταση στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα έχει ξεφύγει κατήγγειλαν στο Armyvoice.gr παραθεριστές που διαμαρτύρονται για παράλογες τιμές.

Όπως φαίνεται και από τις πληροφορίες που μας έστειλαν, οι τιμές του συσσιτίου της λέσχης στον Άγιο Ανδρέα είναι απαράδεκτα ακριβότερες σε σχέση με την ΛΑΕΔ και οποιοδήποτε άλλο ΚΑΑΥ.

«Στη ΛΑΕΔ όπου μου σερβίρουν σε τραπέζι και δεν περιμένω στην ουρά με το δίσκο και τρώω με ξύλινο μαχαιροπήρουνο», λένε χαρακτηριστικά.

Τα ΚΑΑΥ όπως μας πληροφορούν έχουν τους ίδιους προμηθευτές με την ΛΑΕΔ, από το ΕΚΕΜΣ. Πώς εξηγείται αυτή η μεγάλη διαφορά στις τιμές; Τα παράπονα των παραθεριστών είναι καθημερινά.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΣΔΥΣ και της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ που διενεργούν ελέγχους για τις υπερτιμολογήσεις που ήταν αβάστακτες για τα στελέχη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, την ώρα που τα στελέχη πλήρωναν αδρά τις μερίδες, γίνονταν δωρεάν τραπέζια σε ανωτάτους και στην πολιτική ηγεσία.

Οι ίδιες πηγές εξέφραζαν τη βεβαιότητα ότι «μετά τον έλεγχο θα έχουμε εντυπωσιακή μείωση τιμών».

Αναμένουμε εξελίξεις

2 σχόλια:

  1. Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων! Τα αποτελέσματα δεν μαθαίνουμε! Για τα ΚΑΑΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΆΣ πάντως δύσκολα τα ΠΡΆΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερτε ομπρέλες και αφηστε τους ελεγχους ,ετσι και αλλιως θα βρουνε την ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή