Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

212 KIXNE: Η Αδικία πάει σύννεφο στο 212 KIXNE Ξάνθης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 212 KIXNE Ξάνθης

Σε πρώτη φάση των γεγονότων, υπήρξε χρόνια ανεπιθύμητη συμπεριφορά συγκεκριμένου στρατιωτικού στο Λόχο απέναντι στους στρατιώτες, όντας απέναντι τους εριστικός και προκλητικός με την συμπεριφορά του και των τρόπων με τον οποίων συμπεριφερόταν απέναντι στους κατά αυτών ''κλαψιάρηδες'' στρατιώτες.

Οδήγησε αυτή η συμπεριφορά την μαζική και συλλογική αντίδραση κατά πλειοψηφία των παραπονουμένων στρατιωτών, κάνοντας τα παράπονα τους ιεραρχικά στην διοίκηση της μονάδος και ύστερα και στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης οπλιτών θητείας.
Αφού ακολούθησε πρώτα αυτή η χρονοσειρά, δεν υπήρξε κάποια ποινή στο συγκεκριμένο στέλεχος, καθώς όμως και ο ίδιος αναφέρουν στρατιώτες, πως έχει ηρεμήσει και έχει γίνει αρκετά πιο συνεννοήσιμος.

Τα χειρότερα ακολούθησαν για τους στρατιώτες που μονάχα έψαχναν το δίκαιο τους.
Καταλήγοντας τελικά να βρουν ΜΟΝΟ τον ΜΠΕΛΑ τους καθώς η Ταξιαρχία αποφάσισε,  γνωρίζοντας πως είναι ήδη μικρός ο αριθμός της συνολικής δύναμης των στρατιωτών στον Λόχο, να στείλει αποσπάσεις σε μονάδα Κομοτηνής, συγκεκριμένα στο 4ο ΤΕΦ ως ΤΙΜΩΡΙΑ.
Κυκλικά, κάθε εβδομάδα, (2) άτομα.
Ρίχνοντας τα άτομα της συνολικής δύναμης κατά μείον (2).
Η πρώτη απόσπαση ξεκίνησε από αρχές Αυγούστου και έληξε στις 31 του ίδιου μήνα με την αποστολή αντίστοιχης αλληλογραφίας (ΣΗΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ), με ημερομηνία λήξης της 31/08/24.
Ύστερα αφού έληξε επίσημα,ΔΕΝ ήρθε σήμα απόσπασης.
Ξανά όμως 02/09 με 07/09 συνέχισε η απόσπαση ΑΤΥΠΑ χωρίς κάποιο σήμα και όπως είπε στρατιωτικός του λόχου η απόσπαση αυτή θα είναι "ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ" και πως διέταξε προφορικά η Ταξιαρχία την απόσπαση αυτή.
Γνωρίζοντας όπως αναφέραμε και πριν ότι ήδη είναι ο αριθμός των στρατιωτών λιγότερος από τον αριθμό των υπηρεσιών προκαλώντας τους μια άσχημη "εμπλοκή''.
Και όλοι πιστεύουν ότι μας τιμωρούν για να μας Εκδικηθούν για τις καταγγελίες που είχαν γίνει εναντίον του στελέχους.

Όπου εκεί στο 4ο ΤΕΦ εν τέλη χωρίς της αποσπάσεις από στρατιώτες από το ΚΙΧΝΕ δεν έχουν επίσης εξοδούχους όπως και το ΚΙΧΝΕ.
Άρα για να βγαίνουν αυτοί γίνεται η εκμετάλλευση στρατιωτών του 212 ενώ υπάρχουν άλλες τόσες μονάδες από της οποίες θα μπορούσαν να αποσπαστούν στρατιώτες.

Έχουμε και λέμε :

1. Άσχημη συμπεριφορά στελεχών όπου ποτέ δεν τιμωρούνται.

2. Την απόσπαση στρατιωτών χωρίς την ύπαρξη επίσημης αλληλογραφίας. (02/09 με 07/09).

3. τιμωρία στρατιωτών όταν βγαίνουν δικαίως παραπονούμενοι.

4. Αδιαφορία αξιολόγησης αριθμό υπηρεσιών και στρατιωτών.

5. απουσία εξόδων για μεγάλο διάστημα λόγο αποσπάσεων.

Ζητάμε ως στρατιώτες του 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης την διακοπή της απόσπασης και τρεις όρους που θα μας πρεσβεύουν και που θα πρεσβεύουμε:
«ελευθερία, ισότης, αδελφότης» .

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι κάνει ο Διοικητής;
Τι ρόλο παίζει ο Ταξίαρχος; Θα ελέγξει τις καταγγελίες;
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι.
Να ζητήσουν ΑΚΡΟΑΣΗ από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Να στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΟΛΟΥΣ.
Να μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στο ύψος του Βασικού Μισθού, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.
Κανένας νέος και νέα να μην καταταγούν Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Κανένας μαθητής να μην δηλώσει Στρατιωτικές Σχολές.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Οπως το διαβασα φαινεται οτι δεν υπαρχει θεμα απο υπηρεσίες μιας και δεν το αναφέρει καθολου για τον αριθμο υπηρεσιών ,διοτι ημουνα παλιοτερα εκει το οποιο ειναι εντελως γελοια η υπηρεσια στο Νοσοκομείο δευτερων 4 ΤεΦ ειναι το μικροτερο στρατοπεδο ever και γενικα κοντα στην κομοτηνη ειναι το καλυτερο σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή