Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα σύλληψη και κράτηση Επιλοχία για ενδοοικογενειακή βία

Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτόφωρου ενός Επιλοχία του Στρατού Ξηράς, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο στρατιωτικός κρατείται και θα παρουσιαστεί ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.
Τέσσερα περιστατικά σε ένα μήνα.

Θυμίζουμε την τελευταία σχετική μας ανακοίνωση:

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024
Αλεξανδρούπολη: Άλλη μια Σύλληψη στρατιωτικού για ενδοοικογενειακή βία
Στην σύλληψη ενός στρατιωτικού (ΕΠ.ΟΠ) σχετικά νεαρής ηλικίας για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o συγκεκριμένος στρατιωτικός που υπηρετεί σε Μονάδα εκτός Αλεξανδρούπολης και κατάγεται από άλλη πόλη του Έβρου, λογομάχησε έντονα με την σύντροφο του. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Εκεί υπέβαλλε ο ίδιος μήνυση στην σύντροφο του, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα. Ο στρατιωτικός όμως παραδόθηκε απ’ τους αστυνομικούς σήμερα στην Στρατονομία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τιμωρήθηκε με ποινή αναστολής και τον όρο να μην πλησιάζει με οποιονδήποτε τρόπο την σύντροφο του.

Να επισημάνουμε ότι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αυξάνονται μεταξύ των στρατιωτικών αλλά το ΓΕΣ δεν λαμβάνει κανένα μέτρο.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου