Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ακόμη μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού φεύγει για την Ερυθρά Θάλασσα


Ακόμη μία φρεγάτα – η τρίτη κατά σειρά – θα φύγει για την Ερυθρά Θάλασσα. Εντός του Σεπτεμβρίου, θ’ αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα, η φρεγάτα «Σπέτσαι» για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Eunavfor Aspides».

Την Κυριακή επέστρεψε η φρεγάτα «Ψαρά» και κατέπλευσε στο ναύσταθμο Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι το 2023 στην Ερυθρά Θάλασσα είχε μεταβεί η φρεγάτα «Υδρα».

Η αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα εντάσσεται στην απόφαση της κυβέρνησης να συμμετέχει ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στη Μ. Ανατολή με την επίκληση της «γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας» που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο στόχος της εγχώριας αστικής τάξης να διεκδικήσει μερίδιο από το πλιάτσικο των λαών. 
Έχοντας την στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση παράλληλα υπερασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών.
κάθε μέρα της ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, κοστίζει στον ελληνικό λαό, 500.000 ευρώ, την ώρα που νοσοκομεία και σχολεία υπολειτουργούν, μισθοί και συντάξεις είναι στα τάρταρα, έργα προστασίας από τα φυσικά φαινόμενα δεν υπάρχουν, με πρόσχημα τις δημοσιονομικές αντοχές της οικονομίας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ 
Απαιτούμε: 
Να επιστρέψει τώρα η φρεγάτα. Να ακυρωθεί η απόφαση για αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα.
Να επιστρέψουν όλες οι αποστολές των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται εκτός συνόρων.
Να σταματήσει η αποστολή στρατιωτικού οπλισμού στην Ουκρανία.
Κανένας Ελληνας στρατιωτικός και στρατιώτης έξω από τα σύνορα.
Να κλείσουν τώρα οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη. 
Να διαλυθεί ο Άξονας του Πολέμου Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου.

Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Η πάλη για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό Κίνημα για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και των Πολεμικών Εξοπλισμών, ενάντια στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου