Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τρομοκρατική Φρενίτιδα από τον Υπουργό Άμυνας Ν.Δένδια: θέλει να Τιμωρήσει (2) Φαντάρους και (1) Δόκιμο που συμμετείχαν σε Αντιπολεμικές Συγκεντρώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ», έχει ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος δύο οπλιτών θητείας και ενός δόκιμου, οι οποίοι συμμετείχαν σε Αντιπολεμική Κινητοποίηση εκδήλωση σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, την κατασταλτική επιχείρηση του Κινήματος των Φαντάρων που αρνούνται τον πόλεμο Γενοκτονίας που διεξάγει το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ εναντίον των λαών της Μέσης Ανατολής δικαιολογούν δημοσιογράφοι και καθεστωτικά προβάλλοντας "Προεδρικό διάταγμα που διέπει τη λειτουργία του στρατεύματος απαγορεύει σε όλους τους στρατιωτικούς (και σε οπλίτες) να ασκούν κομματική δραστηριότητα και να κάνουν δημόσιες δηλώσεις οι οποίες στρέφονται κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Πολιτικών Αρχών".

Αλήθεια, γιατί οι δημοσιογράφοι έχουν τόσο επιλεκτική μνήμη;
Όπως επίσης επιλεκτική μνήμη αποδεικνύεται ότι έχει ο Θάνος Πλεύρης άλλοτε βουλευτής του ΛΑΟΣ μαζί με τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη....
Αλλά και ο βουλευτής Νίκος Παππάς της τάσης Κουσελάκη -ερωτευμένου με το ΝΑΤΟ- που έτρεξε να απαιτήσει την τιμωρία των φαντάρων που τάχθηκαν ενάντιοι στην πολεμική συνδρομή του ελληνικού κράτους στο βρώμικο πόλεμο του Ισραήλ και των Αμερικανών.

Όλο αυτό το παρεάκι -γνωστό για τα φιλικά του αισθήματα στις ΗΠΑ- κάτι ξέχασε: 
Ο φιλοισραηλινός Πλεύρης θα γνωρίζει ότι το κόμμα του επιτρέπει πλέον σε στρατιωτικούς να είναι υποψήφιοι σε διαδικασίες πολιτικών κομμάτων.
Δεν θυμάται ο Πλεύρης ότι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων και Ανώτατοι Αξιωματικοί εμφανίζονται σε περιοδείες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος για την παρουσία τους. Γιατί οι ευαίσθητοι με την λειτουργία του στρατεύματος δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν καλούνται οι Αρχηγοί στις ομιλίες του Κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για να χειροκροτούν.

Είναι άραγε οργανικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι αυτοί;
Μάλλον όχι.
Δύο ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτουν ότι άλλος είναι ο λόγος που πρέπει να Τρομοκρατηθούν οι φαντάροι για να παύσουν να υπάρχουν αντιδράσεις στον στρατό....

Υπάρχουν όμως και οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννη, όταν σε συνέντευξη του στον Real Fm επιβεβαίωσε την ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής, επικαλούμενος υποχρεώσεις από «διεθνείς συνθήκες».

Είπε ο ΥΦΕΘΑ Κεφαλογιάννης:

«Είναι ξεκάθαρο ότι η χώρα μας δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο και με καμία πλευρά στον πόλεμο. Στη βάση των Διεθνών Συνθηκών μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιες δομές από άλλες συμμαχικές χώρες, όχι όμως από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας, που στέκει Αλληλέγγυο στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης και αρνείται την φιλοπόλεμο κυβερνητική πολιτική, την εμπλοκή-συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και στα καθεστωτικά κόμματα εξουσίας και ΜΜΕ που υποστηρίζουν την στρατηγική επιλογή του αστικού κόσμου που επιδιώκει την αναβάθμιση του ρόλου του μέσω του πολέμου!   
Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο βλέποντας τις διογκούμενες αντιδράσεις σε όλο το φάσμα των Ενόπλων Δυνάμεων από στρατευμένους και μόνιμα στελέχη, επιχειρεί να Τρομοκρατήσει τιμωρώντας συνφάνταρους που συμμετείχαν και πήραν τον λόγο σε Αντιπολεμικές Κινητοποιήσεις.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Καλούμε τους συνφάνταρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στους βάρβαρους πολέμου του Ισραήλ και των συμμάχων του.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους Παλαιστινιούς και στους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στο κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ.
Να ανατραπούν οι πολεμικές συμμαχίες μεταξύ του ελληνικού κράτους και των ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία, να διαλυθεί ο Άξονας του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. 
Καμιά Φρεγάτα σε Εμπόλεμη Ζώνη 
Απαιτείται η αντεπίθεση και επανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος με όρους ενός σύγχρονου Αντικαπιταλιστικού-Αντιμπεριαλιστικού-Αντικυβερνητικού Διεθνιστικού εργατικού περιεχομένου.
Ανάγκη όσο ποτέ για την συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Συντονισμού και της ανάπτυξης Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου