Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Υπάρχει θέμα Επιστράτευσης λόγω Ισραήλ; Θρασύδειλα απαντά η κυβέρνηση μέσω διαρροών!


Σε μια πρωτοφανή δήλωση-καταγγελία προχώρησε ο πρέσβης επί τιμή Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος αναφερόμενος σε έγγραφο που έφτασε στην κατοχή του.
Όπως αναφέρει υπάρχει επίσημο έγγραφο που καλεί σε επιστράτευση στην Ελλάδα λόγω της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν.
Σημειώνει πως η πρόσκληση για προληπτική επιστράτευση «έχει ημερομηνία 1η Οκτωβρίου» λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή και μεταξύ Ισραήλ και Ιράν «για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και την προετοιμασία του ελληνικού στρατού. 
Υπογράφει ο υποστράτηγος Πιτσιλής».

«Άρα ήρθαν οδηγίες στο υπουργείο Άμυνας διότι θα υπάρξουν δυσάρεστες και δύσκολες εξελίξεις», προσθέτει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ.
Το επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο επιχειρεί να διαψεύσει και να υποβαθμίσει το θέμα μέσω διαρροών που μετέφεραν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και το γνωστό-άγνωστο μιλιταριστικό σαιτ.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαμε θέσει σειρά ερωτημάτων για την Επιφυλακή που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ:
Ισχύει η καταγγελία που έγινε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ότι οι Πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν μπει σε Επιφυλακή;
Είναι γνωστός ο ρόλος που παίζει η βάση της Σούδας στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των Αμερικανών που δήλωσαν ότι θα μεταφέρουν ακόμη περισσότερα εφόδια και στρατεύματα για να υπερασπιστούν το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
Πρόσφατα έγινε γνωστός και ο ρόλος της βάσης στο Άκτιο από όπου απογειώθηκαν τα δύο (2) Αμερικανικά AWACS που συμμετείχαν στο δολοφονικό βομβαρδισμό και εξόντωση του Νασράλα, ηγέτη της Χεζμπολάχ.
Επίσης, είναι γνωστός ο ρόλος της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα από όπου μεταφέρουν με τα γιγαντιαία μεταφορικά τους αεροσκάφη οι ΗΠΑ οπλισμό και πυρομαχικά στο Ισραήλ.
Να θυμίσουμε ότι από την 111 Πτέρυγα Μάχης εφορμούν τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη των Αμερικανών για βρώμικες πολεμικές αποστολές στην Μαύρη Θάλασσα, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ρωτάμε το ΓΕΣ:
υπάρχει θέμα μεταφοράς πυρομαχικών Πυροβολικού στο Ισραήλ;
γιατί διατάχθηκε η διεξαγωγή "εθελοντικής αιμοδοσίας" στις μονάδες του Στρατού Ξηράς;
Ένα χρόνο τώρα το Ισραήλ εκτελεί και  κομματιάζει αμάχους, κυρίως γυναίκες και παιδιά  στην Παλαιστίνη που μετρά 42.000 νεκρούς και Αιμοδοσία δεν έγινε;
Θα γίνει τώρα Αιμοδοσία που το κράτος Δολοφόνος Ισραήλ εισέβαλε στον Λίβανο, ενώ με τους βομβαρδισμούς έχουν προκληθεί χιλιάδες νεκροί και ένα (1) εκατομμύριο πρόσφυγες;
 
Επίσης, σταθήκαμε και στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου που υπηρετούν στο ΚΕΠΒ Θήβας και εναντίον των οποίων ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις για να δεχτούν να υπηρετήσουν Υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου:

 Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ: Μεγάλη ανησυχία το πλήρωμα που ζητά να επιστρέψει ενώ άρχισαν να μιλούν για Παραιτήσεις
Σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μεγάλη ανησυχία επικρατεί στα πληρώματα των Φρεγατών που στέλνονται στην Ερυθρά Θάλασσα.
Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια επιχειρεί να τους εξαγοράσει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες με τα επιδόματα, το πλήρωμα της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που πρόσφατα απέπλευσε για την Ερυθρά θάλασσα συνειδητοποιεί ότι κατευθύνεται σε μια εμπόλεμη ζώνη, για να λάβει μέρος σε μια πολεμική σύγκρουση. 
Εκτιμούν ότι λόγω της επιθετικότητας του Ισραήλ και της στήριξης του από τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τα πολεμικά πλοία που συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό στόλο της επιχείρησης ΑΣΠΙΔΕΣ, αποτελούν πλέον στόχους των ανταρτών Χούθι!
Τα μέλη του πληρώματος της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν να πεθάνουν για 3000 ευρώ καθώς συμμετέχουν στον βρώμικο πόλεμο του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ.
Και πλέον αντιδρούν.
Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κάνουν λόγο για διατύπωση απαιτήσεων Επιστροφής μελών του πληρώματος της φρεγάτας, ενώ στο βαθμό που δεν ικανοποιηθούν σκέφτονται να Παραιτηθούν.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Νασράλα, δολοφονημένος ηγέτης της Χεζμπολάχ είναι προειδοποιήσει Ελλάδα και Κύπρο ότι θα δεχτούν εκδικητικό πλήγμα στο βαθμό που στηρίζουν τον Πόλεμο Γενοκτονίας που πραγματοποιεί το Ισραήλ.

Τέλος, η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο βλέποντας τις διογκούμενες αντιδράσεις σε όλο το φάσμα των Ενόπλων Δυνάμεων από στρατευμένους και μόνιμα στελέχη, επιχειρεί να Τρομοκρατήσει τιμωρώντας συνφάνταρο που συμμετείχε και πήρε τον λόγο σε Αντιπολεμική Κινητοποίηση.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Καλούμε τους συνφάνταρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους στους βάρβαρους πολέμου του Ισραήλ και των συμμάχων του.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους Παλαιστινιούς και στους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στο κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ.
Να ανατραπούν οι πολεμικές συμμαχίες μεταξύ του ελληνικού κράτους και των ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλία, να διαλυθεί ο Άξονας του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. 
Καμιά Φρεγάτα σε Εμπόλεμη Ζώνη 
Απαιτείται η αντεπίθεση και επανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος με όρους ενός σύγχρονου Αντικαπιταλιστικού-Αντιμπεριαλιστικού-Αντικυβερνητικού Διεθνιστικού εργατικού περιεχομένου.
Ανάγκη όσο ποτέ για την συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού Διεθνιστικού Συντονισμού και της ανάπτυξης Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου