Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον Συνφάνταρο: Έρευνα ΑΣΔΥΣ προκειμένου να Τιμωρήσει φαντάρο που μίλησε σε Αντιπολεμική Συγκέντρωση

Σε ένα νέο επεισόδιο καταστολής του Αντιπολεμικού κινήματος μέσα στον στρατό.
Σε μια νέα επιχείριση καταστολής και στυγνής παραβίασης των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή προχωρά η κυβέρνηση της ΝΔ και το στρατιωτικό κατεστημένο διεξάγοντας Έρευνα μέσω της ΑΣΔΥΣ για τον συνφαντάρο Γιώργο Συργουνιώτη που μίλησε με στολή σε αντιπολεμική συγκέντρωση το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στην Ομόνοια
Η έρευνα διεξάγεται προκειμένου να αποδοθούν ποινές και για να Καταστείλουν την αντίσταση του Κινήματος των φαντάρων, την αμφισβήτηση της σύμπραξης και εμπλοκής του ελληνικού αστικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, επιδιώκοντας ο πόλεμος να εξαπλωθεί στη Μέση Ανατολή για να επιβληθούν τα κατακτητικά σχέδια του Μεγάλου Ισραήλ και οι ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις των Αμερικανών. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβερνητική εκστρατεία προβολής των κολοσσιαίων πολεμικών δαπανών και η προπαγάνδα με πρωταγωνιστή του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια για τον νέο ελληνικό στρατό και την Ατζέντα 2030, επιχειρούν να αποκρύψουν τους καθεστωτικούς φόβους από την Άρνηση της νεολαίας να ντυθεί στα χακί, τις εκατοντάδες Παρατήσεις ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ.-Υπαξιωματικών-Αξιωματικών και την εκδήλωση αντιστάσεων φαντάρων και μόνιμου προσωπικού στους πολεμικούς κυβερνητικούς τυχοδιωκτισμούς.

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του συνφάνταρου και απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων φαντάρου με στολή.
Ο φαντάρος  είναι ένας δημοκρατικός πολίτης που έχει δικαίωμα και υποχρέωση να έχει γνώμη και να την διατυπώνει.
Δεν είμαστε Αναλώσιμα στρατιωτάκια για τα συμφέροντα Ελλήνων επιχειρηματιών, των Αμερικανών, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Δεν κυνηγάμε πρόσφυγες που προκαλούν οι βρώμικοι πόλεμοι που εμπλέκεται το ελληνικό αστικό κράτος.
Να Ακυρωθούν οι πολεμικές συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία και Ισραήλ.
Να Ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Να γυρίσουν πίσω τα στρατεύματα, οι φρεγάτες και όλα τα πολεμικά μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στο εξωτερικό.   

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αν επιλαμβάνονται αυτεπάγγελτα, τότε γιατί δεν ασχολούνται και με τη σωρεία καταγγελιών που δημοσιεύονται στο μπλογκ; ένα σωρό περιστατικά απλά επαναλαμβάνονται, ακριβώς επειδή δεν αντιμετωπίζονται. Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στ αλεύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή