Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Στρατόπεδο Κυριαζή Παγανής: Επικίνδυνη Οδήγηση και Υπερβολική ταχύτητα στρατιωτικών Toyota και runner με οδηγούς που Αδιαφορούν για την Ανθρώπινη Ζωή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έφτασε μια σοβαρή καταγγελία που πρέπει να απασχολήσει την στρατιωτική Ιεραρχία καθώς γίνεται λόγος για πολύ επικίνδυνη οδήγηση στρατιωτικών οχημάτων Τoyota Hilux και Runner, που κινούνται με υπερβολική ταχύτητα και χωρίς ενεργό φάρο.
Περνούν ξυστά από μηχανάκια σε απόσταση 30 και 60 εκατοστά από δίπλα αντί για 2-3 μέτρα ( δηλαδή σαν να γίνεται προσπέραση οχήματος). Ο καταγγέλλων μας γράφει: "πίστευα ότι υπάρχει μια γνώση μαθήματα φυσικής σε τέτοια θέματα".

Επίσης, κατά επανάληψη, αξιωματικοί με τα πολιτικά οχήματα τους περνούν ξυστά από τα μηχανάκια και σε στροφή προς το Στρατόπεδο Κυριαζή στην Παγανή, εκτός ωραρίου.
Δυστυχώς έως και ποτήρι πλαστικό πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού που έπεσε πίσω στο μηχανάκι (ευτυχώς έχουμε κράνος). Δυστυχώς αυτοί που κάνουν μαθήματα ζωής και οδήγησης, που οδηγούν θεότρελα, κάνοντας επικίνδυνες και βιαστικές προσπεράσεις είναι αξιωματικοί, οι οποίοι δεν ανάβουν ούτε για δείγμα το φλας.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Η Μεραρχία πρέπει να παρέμβει άμεσα καθώς τα τροχαία ατυχήματα στη Μυτιλήνη είναι συνεχή.
Η Σωματική Ακεραιότητα και Ζωή απειλείται από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

2 σχόλια:

  1. Καθολου απιθανο και ειδικα εξω απο την κεντρικη πυλη Στρατοπεδο Κυριαζη οσοι μπαινουν απο το κεντρικο δρομο προς στρατοπεδο δεξια και μετα αριστερα για να συνεχίσουν εχουν την ταση να μπαινουν στο αντιθετο ρευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το θυμάμαι αλλα ετυχε και σε μια κοπελα που πεταξε ο αλλος το καφε γεματο ποτήρι και την εκανε μούσκεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή