Ανώτερος Αξιωματικός διέταξε όλοι οι στρατιώτες και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να εργάζονται από το πρωί έως το σούρουπο και τα Σαββατοκύριακα λόγω επίσκεψης του Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Είναι δυνατόν για μια Επιθεώρηση που όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει να καταργούνται με μια προφορική διαταγή τα δικαιώματα όλων και να εργάζεται το προσωπικό ως δούλοι.
Μια Επιθεώρηση Δημοσίων Σχέσεων, με τραπεζώματα, πολυτελές ξενοδοχείο και εκατοντάδες ευρώ κέρδος για τα εκτός έδρας Υψηλόβαθμου Αξιωματικού.
Τι αλήθεια θα επιθεωρηθεί;
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ;
Να επιθεωρηθεί κάτι που δεν υφίσταται;
Φαντάσου για τι μονάδα μιλάμε όταν καταγγέλλεται ότι τόσοι άνθρωποι θα εργαστούν με τόσο βίαιους όρους, για να την συνεφέρουν....
Για να δοθεί μια Παράσταση λίγων ωρών και μετά ξανά τα ίδια!
Πολεμοκαπηλεία και Καριερισμός λιώνουν φαντάρους και χαμηλόβαθμο προσωπικό, ενώ οι Αξιωματικοί μένουν στο απυρόβλητο να δίνουν Διαταγές.
Απαιτούμε να καταργηθούν οι Επιθεωρήσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Απαιτούμε να εξασφαλίσουν Αξιοπρεπείς και Ασφαλείας συνθήκες Στράτευσης.
Απαιτούμε από τον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια να δοθούν κονδύλια για την συντήρηση μονάδων και οχημάτων, που όλοι ξέρουν ότι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και μας Απειλούν.
Καλούμε τους συνφάνταρους σε κοινό αγώνα ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου