Τρίτη 7 Ιουλίου 2026

Έκτρωμα της ΔΕΗ στη θέση του στρατοπέδου Πλέσσα

Έκτρωμα της ΔΕΗ στη θέση του στρατοπέδου Πλέσσα
Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Ελληνορώσων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αμπελοκήπων προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για τις συνέπειες του νέου κτιρίου της ΔΕΗ στη γειτονιά των Ελληνορώσων.

Ημερομηνία: ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
Ώρα: 19:00Χώρος: ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΙΚΑ)

«Σας απευθύνουμε την παρούσα πρόσκληση, καθώς θεωρούμε ότι το ζήτημα της ανέγερσης του νέου διοικητικού συγκροτήματος της ΔΕΗ αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και τις επόμενες γενιές που θα ζήσουν σε αυτήν.

Η Επιτροπή Κατοίκων της περιοχής μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αμπελοκήπων διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις που αναμένεται να επιφέρει στην καθημερινότητα των κατοίκων η ανέγερση του νέου διοικητικού συγκροτήματος της ΔΕΗ στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των μέχρι σήμερα γνωστών στοιχείων του έργου, η ενημέρωση των πολιτών και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με ζητήματα που αφορούν το κυκλοφοριακό φορτίο, τη στάθμευση, το περιβάλλον, το πράσινο, τους ελεύθερους χώρους, τις αθλητικές υποδομές και συνολικά την ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα μεγάλης κλίμακας, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει όχι μόνο τους άμεσα γειτνιάζοντες κατοίκους αλλά και το σύνολο των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιούνται και λειτουργούν στην περιοχή μας.

Σε μια εποχή όπου τα παιδιά και οι νέοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ για χώρους άθλησης, εκτόνωσης και δημιουργικής απασχόλησης, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να ακουστεί και η φωνή των αθλητικών σωματείων της περιοχής, τα οποία γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ελλείψεις που υπάρχουν σε αθλητικές υποδομές και ελεύθερους χώρους.

Θεωρούμε επίσης ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των φορέων, των συλλόγων και των οργανώσεων που αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Η συμμετοχή σας θα συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός ανοιχτού και γόνιμου διαλόγου γύρω από το μέλλον της γειτονιάς μας.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα αποτελέσει έμπρακτη στήριξη σε έναν αγώνα που αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να προστατεύσουμε την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας, διεκδικώντας περισσότερο πράσινο, περισσότερους ελεύθερους χώρους και μια καλύτερη γειτονιά για όλους

Με εκτίμηση,

Η Επιτροπή Κατοίκων & o Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αμπελοκήπων

Ακολουθήστε μας στο Facebook: Επιτροπή κατοίκων Ελληνορώσων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου